ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.02 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.02 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 06. Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές λύσεις
– Εξηγήσεις από άντρα
– Ερωτικό παρασκήνιο

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Είστε διπλωμάτες στον λόγο, και αυτό είναι κάτι που έχει γοητεύσει κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο, που θέλει άμεσα να σας μιλήσει και πιο ρομαντικά για εσάς τους δύο.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλές εντάσεις μέσα στον δεσμό σας, αυτό το χρονικό διάστημα και η μόνη αιτία, είναι το παρελθόν του συντρόφου σας, που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Δίδυμοι

Τα πανιά σας θέλετε να ανοίξετε, για μια νέα σχέση, που ήδη το άτομο του ενδιαφέροντος σας, σας πολιορκεί στενά εδώ και μήνες. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια αρχή.

Καρκίνος

Είστε σε μια φάση ζωής, που έχετε πολύ τρέξιμο μέσα στην ζωή σας και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει και μια αισθηματική σχέση, που σας έχει απόλυτα ανάγκη.

Λέων

Τώρα και μέχρι την μέρα του γιορτάζει η αγάπη, εσείς θα έχετε πολλές και θετικές εξελίξεις στην σχέση σας, και πάντα με πρωτοβουλία του συντρόφου σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος

Το μυαλό και η καρδιά σας, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες είναι γύρω από μια πιο παλιά σας ερωτική γνωριμία, που τότε και για ασήμαντους λόγους δεν προχώρησε!

Ζυγός

Κάτι καλό συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας, στον ερωτικό σας δεσμό. Το ταίρι σας, έχει αποφασίσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να σας κάνει μια πιο επίσημη πρόταση.

Σκορπιός

Δεν ξέρετε τι μπορεί να έχει γίνει αυτό το διάστημα, στην ζωή του συντρόφου σας, και τον βλέπετε έτσι εσωστρεφή. Καλύτερα να δώσετε λίγο χρόνο.

ζωδια-ταρο-99

χαρτομαντεία Τοξότης

Οι εξηγήσεις και οι απαντήσεις που έρχονται από τον αγαπημένο σας, είναι πια αρκετές για να μπορέσετε να ξεφύγετε από την στασιμότητα και να πάτε σε μια πιο επίσημη δέσμευση.

Αιγόκερως

Είναι οι μέρες τόσο φορτωμένες με επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, που οι φίλοι σας, έχουν πραγματικά αρχίσει και παραπονιούνται που είστε απών.

Υδροχόος

Μια επικοινωνία περιμένει, αυτός που αγαπάτε, για να έρθει πιο κοντά σας. Σίγουρα τώρα μπορείτε να μιλήσετε και να βρεθείτε, έχοντας έτοιμες και τις προτάσεις σας.

Ιχθείς

Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες, σας έχουν ζώσει, και μάλλον το χαμόγελο έχει έρθει και πάλι στο πρόσωπο σας. Σίγουρα είναι ο μήνας που θα δημιουργήσει πολλές σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.