ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 15.10 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 15.10 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 29. Η Γυναίκα ( Άσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές αντιδράσεις
– Επαφή με το παρελθόν
– Εργασιακή επιτυχία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μην ακούτε τι κάνουν και τι λένε, οι άλλοι μέσα στις σχέσεις τους. Εσείς με τα δικά σας θέματα, καλύτερα να καταπιαστείτε και μέχρι να βρείτε τις λύσεις.

Ταύρος

Όσα και να έχουν γίνει μεταξύ εσάς, και του συντρόφου σας, τελικά τίποτα δεν σας έχει χωρίσει ποτέ και ουσιαστικά. Ωστόσο, βρείτε και τι σας κάνει άκρως ευτυχείς.

Δίδυμοι

Τα νέα που σας έρχονται από γνωστούς και κοινούς φίλους, για ένα άτομο που εδώ και μήνες σας αφορά, σίγουρα είναι καλά. Οι εκπλήξεις πλησιάζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Καρκίνος

Έχετε βάλει κάτι μέσα στο μυαλό σας, και δεν λέτε να το αλλάξετε. Με το ζόρι προσπαθείτε να βρείτε ενοχοποιητικά στοιχεία στον σύντροφο σας.

Λέων

Έχετε πραγματικά αφιερώσει πολύ και σημαντικό χρόνο από την καθημερινότητα σας, για να φέρετε αυτήν την αισθηματική σχέση σε μια ισορροπία. Και η άλλη πλευρά ακόμη δεν το εκτιμά.

Παρθένος

Υπάρχει μόνιμα μια αναταραχή και γκρίνια για το παρελθόν του αγαπημένου σας, που κατά καιρούς σας ενοχλεί. Αυτό πρέπει σίγουρα να σταματήσει.

taro-zodia-76

χαρτομαντεία Ζυγός

Αν το ταίρι σας, αυτόν τον καιρό που το βλέπετε ότι δέχεται μεγάλες πιέσεις σας ζητήσει λίγο χρόνο, λίγο χώρο για να βρει τις λύσεις, εσείς απλά συμφωνείστε.

Σκορπιός

Οι επανασυνδέσεις έχουν κόπο, και από την δική σας την μεριά, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Το πρόσωπο που σας απασχολεί, θέλει να σας μιλήσει μέσα από πράξεις.

Τοξότης

Οι συνήθειες σας, κάποια στιγμή θα βάλουν σε πρόβλημα την σχέση σας. Σοσιαλ Μιντια και παρελθόν, στην υπερβολή τους ίσως και να κάνουν, το ταίρι σας να ζηλεύει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως

Εσείς με τον άνθρωπο σας, συνεχώς τσακώνεστε για το ίδιο θέμα, που ακόμη και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έχει βρει τις λύσεις του.

Υδροχόος

Πολλές τελικά είναι οι φορές, που είτε από κοντά είτε από μακριά, που τσακώνεστε με τον σύντροφο σας, για μικροπράματα. Δεν αξίζει.

χαρτομαντεία Ιχθείς

Το θλιμμένο σας ύφος, έχει έναν έρωτα που δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σας, σαν κύρια αιτία του. Αυτό θα αλλάξει μέσα στο 3ο 10ήμερο του μήνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.