ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 24.10 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 24.10 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 20.Ο Κήπος (08 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές ερμηνείες
– Σκέψεις γυναίκας
– Οικονομική άνθιση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Αν έχετε δώσει τις εξηγήσεις σας, στον άνθρωπο σας, τότε απλά θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή για να σας δώσει και αυτός τις δικές του. Όλα καλά θα πάνε.

Ταύρος

Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει ακόμη να σκέφτεστε για αυτήν την ερωτική σχέση που τώρα ξεκινήσατε. Ο χρόνος θα αποκαλύψει τους χαρακτήρες τους αληθινούς.

Δίδυμοι

Μην ακούτε ότι σας λένε οι φίλοι σας, για αυτά που έχει κάνει εκ νέου ο πρώην σύντροφος σας. Δεν σας αφορούν και μην δίνετε καν σημασία.

tarw-xartomanteia

Καρκίνος

Αν έχετε δώσει κάτι που μπορεί να μην αξίζει εν τέλει στον σύντροφο σας, τότε έχετε την ευχέρεια για να κάνετε άμεσα τις προσωπικές σας τροποποιήσεις.

Λέων

Μην σκέφτεστε να κάνετε κάποιο βήμα για να ζεστάνετε το κλίμα με κάποιο άτομο που τώρα σας έχει βάλει στο στόχαστρο του, και σας το δείχνει.

Παρθένος

Αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία, κάτω από αυτόν τον υπέροχο καιρό, που το σύμπαν θα σας δώσει ότι θέλετε, ίσως και να ζήσετε μια μεγάλη αγάπη.

Ζυγός

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχουν κάτι να σας ανακοινώσουν. Μάλλον όλοι μαζί έχουν σκεφτεί να σας κάνουν έναν καινούργιο προξενιό.

Σκορπιός

Τολμήστε να δώσετε σε κάποιον που σας το ζητά με κάθε τρόπο, λίγη από την ερωτική σας προσοχή. Πιθανόν και να σας εκπλήξει στην πορεία.

χαρτομαντεία Τοξότης

Πετάξτε από πάνω σας όλες τις ενοχές για όλα αυτά που δεν καταφέρατε με τον σύντροφο σας. Τα πράματα έχουν αλλάξει και όλα μπορούν να διορθωθούν.

taro-zodia-76

Αιγόκερως

Θα δεχτείτε κάποια λόγια έρωτα, από παλιά σας γνωριμία, που τώρα θέλει να έρθει και με ολοκληρωμένες προτάσεις να σας κερδίσει εκ νέου.

Υδροχόος

Το έχετε ρίξει στην εργασία και πρέπει να καταφέρετε μέσα σε αυτόν τον μήνα, να κλείσετε κάποιες τρύπες. Σε δεύτερο τόνο ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας.

χαρτομαντεία Ιχθείς

Είναι καλύτερες οι μέρες, για μια προσέγγιση στον άνθρωπο που αγαπάτε. Το θέλει και ο ίδιος και όλα θα συνηγορήσουν για την ένωση σας την επίσημη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.