ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.09 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.09 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 22. Οι Δρόμοι ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Επίσημη ανακοίνωση
– Ευτυχείς καταλήξεις
– Ερωτική σχέση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Υπάρχει ένας μύθος γύρω από το όνομα –προσωπικότητα σας, και μάλλον θα φέρει στον δρόμο σας, το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

Ταύρος

Δεν είστε τα παιδιά που θα κάνουν πίσω από αυτά που θέλουν, στον έρωτα και γενικά στις προσωπικές σχέσεις. Σίγουρα αυτό σας κάνει ακόμη πιο ελκυστικούς.

Δίδυμοι

Δεν είστε βέβαιοι ότι όλα αυτά τα λόγια, που έχουν έρθει από την μεριά του πρώην σας, μπορούν να υποστηριχτούν και από τις πράξεις του. Λίγη υπομονή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Καρκίνος

Μην ακούτε κανέναν, από όλους αυτούς που είναι γύρω σας! Αν εσείς ακόμη δεν θέλετε και για τους δικούς σας λόγους, να μπείτε σε μια νέα σχέση, τότε μην το κάνετε.

Λέων

Όσα έχουν γίνει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό – γάμο, θα πρέπει να τα ξεπεράσετε και κάθε λίγο να μην τα φέρνετε στην επιφάνεια! Δεν είναι σωστό.

Παρθένος

Αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας, για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια ίσως και να μην του αρέσουν. Προσοχή στις υπερβολές.

zvdia-zwdia-tarw

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν

Ζυγός

Αν ξέρετε τι έχει γίνει μέσα στον οικογενειακό – οικονομικό τομέα του ανθρώπου σας, τότε μην τον πιέζετε και εσείς περισσότερο για απαντήσεις και δράσεις.

Σκορπιός

Μπορεί αυτήν την εποχή, οι καταστάσεις μέσα στην προσωπική σας ζωή, να είναι μέτριες, αλλά από τις αρχές του νέου μήνα, όλο και κάτι θα αλλάξει θετικά.

Τοξότης

Οι μόνιμες λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπο σας και τα οικογενειακά του περιβάλλοντα, έχουν φτάσει σε ένα όριο, που πια εσείς και μόνο πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Βιώνετε καταστάσεις, που δεν έχουν προηγούμενο. Δύο άτομα από το παρελθόν σας έχουν και πάλι κάνει την εμφάνιση τους, και ζητούν να σας έχουν πάλι ταίρι.

Υδροχόος

Οι δρόμοι για εσάς και τον άνθρωπο που αγαπάτε, από τον Οκτώβριο θα ανοίξουν και πάλι. Σίγουρα μια εύκολη επανασύνδεση θα δώσει το στίγμα της.

Ιχθείς

Έχετε το πάνω χέρι μέσα στην ζωή σας, που σίγουρα έχει κάνει και τον άνθρωπο σας, να αισθάνεται πλήρως ασφαλείς μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.