ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.11 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.11 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 30.Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές υποσχέσεις
– Νέος σύντροφος
– Οικονομική συνεργασία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν βλέπετε αυτό το διάστημα, να γίνεται και κάτι διαφορετικό μέσα στην σχέση σας, άσχετα το τι σας έχει υποσχεθεί ο σύντροφος σας. Τουλάχιστον δεν εκπλήσσεστε πια!

Ταύρος

Οι καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν καθώς δεν αισθάνεστε καθόλου άνετα και με όλα αυτά τα προβλήματα, που σέρνει ο αγαπημένος σας.

Δίδυμοι

Εσείς που είστε μόνοι, σίγουρα πρέπει να ανοίξετε παραπάνω τον κοινωνικό / φιλικό σας κύκλο, καθώς μόνο έτσι θα έρθετε πιο κοντά σε νέους ανθρώπους!

chartomantia-087

Καρκίνος

Δεν μπορείτε συνέχεια να δείχνετε υπερβολική κατανόηση, στα προβλήματα που έχει ο σύντροφος σας, και εσείς απλά να καθυστερείτε τα θέλω σας.

Λέων

Υπάρχει μια ερωτική αύρα – ενέργεια μεταξύ εσάς και κάποιου, που όμως για τεχνικούς λόγους, δεν τον βλέπετε συχνά. Η επόμενη σας συνάντηση θα είναι διαφορετική!

Παρθένος

Θα δείτε, κάποια κίνηση – επικοινωνία, από τον πρώην σύντροφο σας, που ποτέ δεν έφυγε εντελώς από κοντά σας…να σας ζητάει μια ακόμη συνάντηση.

zwdia-fotia

χαρτομαντεία Ζυγός

Μπορείτε να δείτε πιο καθαρά, τώρα που είστε μόνοι σας, τι πραγματικά συμβαίνει στην ζωή σας. Αυτή η ερωτική κατάσταση που είχατε φορτωθεί, μάλλον δεν σας ταίριαζε.

Σκορπιός

Δεν έχετε καθόλου ελεύθερο χρόνο, για να προσφέρετε σε εύκολες λύσεις που σας προσφέρει και πάλι κάποιος, από το πρόσφατο σας παρελθόν.

Τοξότης

Οι εμμονές σας μόνο, είναι αυτές που σας κρατούν πίσω από το να διορθώσετε το παρόν και τα μέλλον σας. Σαν πράξεις….δεν έχετε καμία δικαιολογία.

zodia-88

Αιγόκερως

Αποφασίστε τι πρέπει να γίνει, με την σχέση σας και όλα αυτά τα τρέχοντα θέματα που έχουν δημιουργηθεί! Σίγουρα και το ταίρι σας, έχει κάποιες προτάσεις.

Υδροχόος

Υπάρχει μια καινούργια γνωριμία, που δείχνει να σας αφορά σημαντικά. Οι μέρες νωρίς τον Δεκέμβριο, θα έχουν ομιλίες αλλά και εξόδους μαζί!

Ιχθείς

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή την εποχή, είναι απλά να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που από μακριά φωνάζουν ότι είναι λάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.