ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.12 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.12 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 21. Το Φεγγάρι (08 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Λόγια από τα παλιά
– Γυναικείες κουβέντες
– Εργασιακές κόντρες

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι υποσχέσεις που έχετε λάβει από το άτομο που έχει ήδη παραδεχτεί τον έρωτα του για εσάς, είναι ακόμη αίολες. Μάλλον θα χρειαστεί άμεσα να το συζητήσετε.

Ταύρος

Οι φίλοι σας, έχουν άπειρες προτάσεις για εσάς και το ταίρι σας, για τις γιορτές. Μην χάσετε την ευκαιρία, και πηγαίνετε να περάσετε καλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να φανταστείτε, τα σχέδια που έχει μέσα στο μυαλό του ο πρώην σας για εσάς τους δύο. Αυτό που έχει τώρα σημασία, είναι να κάνει την εμφάνιση του.

Καρκίνος

Δεν έχετε ακόμη βρει το κουμπί του συντρόφου σας, που δείχνει να θέλει να σας μιλήσει, αλλά να μην βρίσκει το θάρρος. Ίσως να του ανοιχτείτε πρώτοι εσείς.

Λέων

Κοιτάξτε με μεγαλύτερη προσοχή, τους γνωστούς και τους κύκλους του συντρόφου σας. Από αυτές τις έμμεσες πληροφορίες, θα μάθετε πολλά.

taro-zodia-76

Παρθένος

Σίγουρα από την μεριά του ταιριού σας, υπάρχουν πολλές απορίες για το παρελθόν σας, αλλά πρέπει και εσείς να αρχίσετε να μιλάτε, για τα βασικά.

Ζυγός

Μην κάνετε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και πάλι. Καλύτερα να είστε μόνοι σας και μακριά από ερωτικές ατυχίες. Δεν είστε εσείς για πειράματα.

χαρτομαντεία Σκορπιός

Όλοι αυτοί, που είναι γύρω σας, δεν είναι και υποχρεωτικά καλοί σας φίλοι. Μερικοί πιθανόν και να σας βλέπουν με ένα πιο ανταγωνιστικό μάτι.

zwdia shmera

Τοξότης

Μπορείτε πραγματικά και με ελαφρά την καρδία, να αδιαφορήσετε εντελώς πια για το παρελθόν σας, και να δείτε πιο σοβαρά το μέλλον σας, στο 2019!

Αιγόκερως

Κάποιες πρόχειρες εξηγήσεις, που σας έχει δώσει το άτομο που έχετε ερωτευτεί, δεν σας έχουν πείσει ακόμη. Ο χρόνος θα σας δώσει περισσότερες απαντήσεις.

Υδροχόος

Ο σύντροφος σας κανονίζει ένα ταξίδι, για εσάς, σαν δώρο για τις γιορτές. Αν τελικά δεν μπορείτε, μην ρισκάρετε για κάτι που μπορεί να περιμένει.

Ιχθείς

Η ευτυχία σας, δεν μπορεί να παραμένει κρεμασμένη μόνο γύρω από έναν άνθρωπο. Υπάρχουν και ένα σωρό άλλα ζητήματα, που σας ικανοποιούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.