ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.10 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.10 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 30. Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέος έρωτας
– Επανασύνδεση
– Χρήματα από φίλο

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Επικρατεί μια αναστάτωση μέσα στην σχέση σας, και αυτό έχει να κάνει με κάποιες φωνές που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, από το παρελθόν σας.

Ταύρος

Δεν είναι κακό να μιλάτε με τον πρώην σας, ενώ έχετε περάσει σε μια επόμενη ερωτική σχέση. Τουλάχιστον όλες οι καταστάσεις να είναι πια ξεκάθαρες.

Δίδυμοι

Είναι πιθανή μια νέα σας συνάντηση με το άτομο που τόσο πολύ αγαπάτε. Κάτω από την συναισθηματική φόρτιση ίσως και να γίνουν άμεσες επανασυνδέσεις.

taro-tarw

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλά θέματα, από την μεριά του συντρόφου σας, και πρέπει πρώτα να τα λύσει, και σε δεύτερο βαθμό να προχωρήσετε εσείς σε κάτι πιο σοβαρό.

Λέων

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι μπορεί να γίνει με τον πρώην σας, που έρχεται και φεύγει από την καθημερινότητα σας, χωρίς σκοπό και δικαιολογία.

χαρτομαντεία Παρθένος

Η αγάπη και η προστασία που αισθάνεστε μέσα στην σχέση σας, είναι και αυτό που τελικά θα σας κάνει να διαγράψετε ότι άσχημο έχετε περάσει στο παρελθόν σας.

zwdia-fotia
Ζυγός

Νέοι έρωτες θα πλησιάσουν την καρδιά σας, αλλά σίγουρα στην φάση που είστε εσείς τώρα δεν θέλετε ούτε για αστείο να ακούτε για κάτι σχετικό.

Σκορπιός

Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι, αλλά με τόσες καλές και ποιοτικές φιλές που έχετε γύρω σας, σίγουρα και επί του παρόντος ένας σύντροφος δεν σας λείπει.

Τοξότης

Όλοι φαίνεται να απαιτούν κάτι από εσάς, και εσείς να είστε μόνιμα σε μια αγωνία για να το προσφέρετε. Αυτό σίγουρα σας κάνει και άκρως αγαπητούς σε όλους.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Έχετε μείνει σε κάποια λόγια – προτάσεις – υποσχέσεις, που σας έχει δώσει ο αγαπημένος σας. Από τον νέο μήνα, πολλά θα γίνουν όντως πραγματικότητα.

χαρτομαντεία Υδροχόος

Δεν έχουν πάνω σας, καμία επίδραση τα λόγια και οι πληροφορίες που σας φέρνουν οι γνωστοί σας, για τον πρώην σας και την τωρινή του ζωή.

Ιχθείς

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας έχει βάλει στο στόχαστρο του, και ζητά να σας γνωρίσει καλύτερα, ίσως και σε προσωπικό βαθμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.