ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.11 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 26.11 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 27. Το Ερωτικό Γράμμα ( 07 Μπαστούνι )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές προκλήσεις
– Εξομολογήσεις
– Υπογραφή συμβολαίων

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Εμπιστευτείτε πιο πολύ τον άνθρωπο σας και όχι τα κουτσομπολιά του κύκλου. Μπορεί αυτοί, να ξέρουν το παρελθόν του, εσείς όμως ξέρετε το παρόν και τα αισθήματα του!

Ταύρος

Η μέρα θα σας φέρει κοντά σε μια λύση οικονομικού σας προβλήματος, που θα σας δώσει πια και την ελευθερία από καταστάσεις που σας πίεζαν.

Δίδυμοι

Μπορείτε να κάνετε την επικοινωνιακή κίνηση που θέλετε, για το άτομο που έχετε ερωτευτεί, αλλά για τα προσχήματα, βάλτε και μια καλή δικαιολογία μπροστά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Καρκίνος

Δεν μπορείτε στο τώρα με όλα τα θέματα που έχει στον δρόμο σας, να δώσετε και περισσότερο χρόνο σε καταστάσεις ερωτικές – προσωπικές. Αργότερα ίσως.

Λέων

Δεν έχετε ακόμη δεθεί τόσο με το άτομο…που έχετε ξεκινήσει μια νέα σχέση. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και σίγουρα χρειάζεται χρόνο, για να έρθει η οικειοποίηση!

Παρθένος

Πιθανόν και κάποια δική σας λάθος εκτίμηση, αν έχει φέρει μια επικοινωνιακή αναστάτωση – απομάκρυνση από το άτομο που αγαπάτε.

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Οι συμπεριφορές που βλέπετε από τον σύντροφο σας, είναι λάθος και πιθανόν και να πρέπει να μιλήσετε και να δείτε τι ακριβώς του συμβαίνει.

Σκορπιός

Οι ασταμάτητοι σας επαγγελματικοί δρόμοι, σας έχουν βάλει σε ερωτική απομόνωση. Σίγουρα αυτό, από τον Δεκέμβριο θα αλλάξει.

χαρτομαντεία Τοξότης

Δεν έχετε πολλά να πείτε στο άτομο που ζητάτε, να σας δώσει μια ακόμη ερωτική ευκαιρία για επανασύνδεση. Μόνο το τι θα του προσφέρετε τώρα, τα παλιά ήδη τα ξέρει.

zodia-88

Αιγόκερως

Πολλές οι προτάσεις και οι προσκλήσεις, που έρχονται από τους γνωστούς – φίλους σας! Μέσα σε αυτήν την καλή ατμόσφαιρα, ένας έρωτας θα προκύψει.

Υδροχόος

Μην δίνετε λαβές για σχόλια στους κύκλους σας, καθώς ήδη η προσωπική σας ζωή, έχει εκτεθεί και όχι με τις καλύτερες των προδιαγραφών!

Ιχθείς

Μιλήστε με τον σύντροφο σας, για τα ζητήματα που άμεσα θα πρέπει να λυθούν, καθώς από τον Δεκέμβριο θα έχετε και αρκετά οικονομικά να διευθετήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.