ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.11 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 27.11 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 23. Τα ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική αστάθεια
– Λόγια από γυναίκες
– Οικονομικές ροές

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Υπάρχει μια καλή διάθεση από τον άνθρωπο σας, για να μιλήσετε πιο αναλυτικά, για αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα …και σας έχουν χαλάσει την διάθεση.

Ταύρος

Εσείς είστε αυτοί που έχετε το πάνω χέρι και τις τελικές αποφάσεις για την ερωτική σας σχέση. Αν τελικά βλέπετε ότι κάτι δεν μπορεί να διορθωθεί, απλά απομακρυνθείτε.

Δίδυμοι

Θα θελήσετε αυτόν τον καιρό, να απομακρυνθείτε από τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που σας ενοχλούν, και να μείνετε ίσως και μόνοι σας, κάτι που ίσως και να σας κάνει καλό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Καρκίνος

Είναι απόλυτα δικαιολογημένο να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι με την αισθηματική σα ζωή. Σίγουρα όλα πια έχουν έρθει, έτσι όπως τα θέλετε.

Λέων

Οι φίλοι σας, δεν είναι και τόσο κοντά σας πλέον, και αυτό είναι κάτι που ακουμπάει την ερωτική σας σχέση και τις επιλογές που έχετε κάνει.

Παρθένος

Θα πρέπει πραγματικά μέσα σας, να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, και να πάρετε μια απόφαση για το που και με ποιον θέλετε να είστε!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζυγός

Οι διπλές καταστάσεις, που για τους δικούς σας λόγους ακόμη συντηρείτε, σας έχουν φτάσει πια σε ένα αδιέξοδο, και θα πρέπει άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας.

χαρτομαντεία Σκορπιός

Οι σχέσεις πλέον, φιλικές – ερωτικές, που δεν σας προσφέρουν αυτό που αξίζετε, απλά θα λήξουν από την καθημερινότητα σας και σχετικά άμεσα.

ζωδια-ταρο-99

Τοξότης

Η ένταση που κυριαρχεί μέσα στον δεσμό – γάμο σας, είναι και αυτή που σας έχει κάνει τώρα να σκέφτεστε τι μπορεί να έχει γίνει λάθος, και όλα τείνουν από το κακό στο χειρότερο.

Αιγόκερως

Φανείτε άκρως επιφυλακτικοί, με όλους αυτούς που σας τάζουν και σας λένε πολλά. Ειδικά στις συναισθηματικές σχέσεις, αυτό είναι και επικίνδυνο!

Υδροχόος

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις, θα έρθουν στο προσκήνιο στα οικονομικά σας, αλλά από την αρχή του νέου μήνα, σίγουρα όλα θα είναι στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ιχθείς

Θέματα στην εργασία σας, θα πρέπει να κοιτάξετε πιο σοβαρά και σίγουρα θα μην μπλέξετε όσο και να σας προκαλεί το οικονομικό…με το αισθηματικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.