ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.10 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.10 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 05. Το Δέντρο (07 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Γάμος καλός
– Νέος απόγονος
– Συνεργασίες και χρήμα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Ότι νέο πέσει αυτές τις ημέρες στην αντίληψη σας, για τον πρώην σας μην το πιστέψετε. Ίσως και να είναι κάτι που κάνει ο ίδιος μόνο και μόνο για να σας τραβήξει την προσοχή.

Ταύρος

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο άτομο που να μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε όπως παλιά, με τον πρώην σας, που ακόμη δεν τον έχετε ξεπεράσει.

Δίδυμοι

Η ζωή σας ανήκει, και εσείς είστε οι απόλυτα υπεύθυνοι, για το που θέλετε να την δώσετε. Φροντίστε αυτήν την φορά να κάνετε μια σωστή επιλογή.

tarw-xartomanteia

Καρκίνος

Μην ακούτε όλα αυτά τα μεγάλα λόγια που έρχονται από την μεριά του καινούργιου σας συντρόφου. Μάλλον προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει.

Λέων

Κερδίστε χρόνο, και μιλήστε άμεσα στον άνθρωπο σας, για αυτά που θέλετε να αλλάξουν άμεσα στην μεταξύ σας σχέση. Σίγουρα θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί πια.

Παρθένος

Δεν υπάρχουν σκέψεις, που να σας δένουν πια με το παρελθόν. Τώρα είστε σε μια άλλη καλύτερη φάση ζωής, που μπορείτε να κερδίσετε μια νέα αγάπη.

χαρτομαντεία Ζυγός

Η μέρα είναι γεμάτη από τρέξιμο και υποχρεώσεις, που μέχρι το βράδυ θα έχετε καταφέρει να τα αποπερατώσετε. Τώρα σειρά έχει η ερωτική σας σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Σκορπιός

Πιθανόν αυτό το Σαβ.Κο, να έχετε μια σειρά από επικοινωνίες με τον άνθρωπο σας, που ενδιαφέρει…και που μάλλον του έχετε λείψει και σας αναζητά.

Τοξότης

Οι ευκαιρίες που θέλετε να δώσετε στον σύντροφο σας, για να σας αποδείξει ότι σας αγαπάει, θα πρέπει να είναι και με ένα όριο χρόνου.

Αιγόκερως

Δεν ξέρετε τι μπορείτε να καταφέρετε, αν είστε πιο ψύχραιμοι, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Σίγουρα θα κερδίσετε πια μόνιμα την αγάπη του συντρόφου σας.

zwdia-agnh

χαρτομαντεία Υδροχόος

Δεν υπάρχει κάτι που να ανησυχείτε, στον σύντροφο σας που ίσως και να τον βλέπετε λίγο χαμένο στις σκέψεις του αυτόν τον καιρό.

Ιχθείς

Προτάσεις γάμου και δέσμευσης, θα έχετε προσεχώς μέσα στον νέο μήνα από τον αγαπημένο σας, που θα λήξουν και κάποιο πρόβλημα, από το παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.