ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.11 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.11 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 31. Ο Ήλιος (Άσος Κάρο)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέος σύντροφος
– Απόγονος
– Επαγγελματική επιτυχία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Όσο και να προσπαθείτε να κρύψετε την θλίψη σας, αυτό φαίνεται. Είστε και πάλι σε μια κατάσταση περίεργη με τον άνθρωπο σας, που σας έχει προκαλέσει ένταση.

Ταύρος

Οι μέρες έχουν για τους ελεύθερους, πολλές επαφές λόγω του κοινωνικού τους κύκλου, που ίσως και να φέρουν σχετικά γρήγορα, μια νέα αγάπη.

zodia-543

Δίδυμοι

Το τι θέλετε και τις δυναμικές σας… τις ξέρετε. Άρα πραγματικά δεν έχετε και λόγο, για να συμβιβάζεστε με άτομα και τις απαιτήσεις τους, μόνο και μόνο από μοναξιά.

Καρκίνος

Για τους δικούς σας λόγους, έχετε αφήσει την αισθηματική σας ζωή, στο έλεος της. Μάλλον κάτι σας έχει δυσαρεστήσει ή κάπου αλλού είναι το μυαλό σας!

Λέων

Οι καταστάσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας, θα γίνουν εκτός ελέγχου αν δεν είστε προσεχτικοί. Τα άτοπα και ανούσια φλερτ καλύτερα να τα παραμερίσετε.

χαρτομαντεία Παρθένος

Θα πρέπει να έχετε πάντα μέσα στο μυαλό σας, ότι ο άνθρωπος σας, έχει κάποιες ακόμη δεσμεύσεις από το παρελθόν του! Σκεφτείτε αν όλο αυτό μπορείτε να το διαχειριστείτε.

zwdia-fotia

Ζυγός

Εσείς δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να κάνει πειράματα με τον δεσμό και τα συναισθήματα σας. Αφήστε μακριά από την προσωπική σας ζωή, τους περίεργους!

Σκορπιός

Ένας νέος άνθρωπος έχει μπει στην ζωή σας, και σας έχει βάλει και πάλι σε ρυθμούς έρωτα. Τουλάχιστον τώρα, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τις σκέψεις του παρελθόντος.

Τοξότης

Το ταίρι σας, έχει καθυστερήσεις και πάλι να σας δώσει απαντήσεις. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να σκέφτεστε πονηρά και να έχετε ανασφάλεια.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Τα φλερτ που έχουν πιάσει οι κεραίες σας, δείχνουν να σας αρέσουν. Εσείς είστε αυτοί, που όμως και τελικά θα πάρετε τις αποφάσεις για το που θέλετε να κινηθείτε.

Υδροχόος

Πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία, στον άνθρωπο σας, που είναι σε μια δύσκολη φάση της ζωής του, και χρειάζεται την κατανόηση σας.

Ιχθείς

Όλα αυτά που έχετε περάσει και επιτυχώς ξεπεράσει, είναι και η μόνιμα σηκωμένη σας ασπίδα, για όλους αυτούς, που απλά θέλουν να παίξουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.