ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.08 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.08 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικά μυστικά
– Κρυφός έρωτας
– Αλλαγές σε σχέσεις

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Κάθε μέρα ακούτε και ένα νέο παράπονο, από τον σύντροφο σας. Αυτό ξεκάθαρα έχει την σημασία του, για τα επόμενα βήματα της σχέσης σας.

Ταύρος

Δεν γίνεται μέσα σε μια σχέση, όλα να πηγαίνουν καλά μόνιμα! Αυτό από μόνο του είναι ύποπτο. Μάλλον θα πρέπει να ψαχτείτε λίγο περισσότερο.

Δίδυμοι

Είστε σε μια καλή φάση της εποχής αυτής, που μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε εργασία και οικονομικά δεδομένα, που θα βοηθήσουν και τα ερωτικά σας.

αγαπη

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία, σε άτομα και τους σχολιασμούς τους, που ήδη ξέρετε ότι δεν έχουν και κάτι σημαντικό καταφέρει στην ίδια τους την ζωή.

Λέων

Αν έχετε υποψιαστεί κάτι για την ερωτική πίστη του ανθρώπου σας, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον ρωτήσετε. Το πιο πιθανόν είναι ότι θα πάρετε την αλήθεια.

Παρθένος

Έχετε ευτυχώς ξεχάσει όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν, και στις ατυχείς σας ερωτικές υποθέσεις, και τώρα μπορείτε να πάτε την ζωή σας πιο κάτω.

Ζυγός

Μια επανασύνδεση είναι στον δρόμο και σας έρχεται. Σαφώς και αν τελικά δεν θέλετε μπορείτε να πείτε ένα μεγάλο όχι, και εκεί όλα πια να σταματήσουν.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.08 Τετάρτη

zwdia

Σκορπιός

Έχετε κάνει ότι χρειαζόταν πια για τον εαυτό σας, για να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Φροντίστε να μην τις ξανα-χάσετε.

Τοξότης

Δεν έχετε κάποιον αξιόλογο εραστή-ερωτική κατάσταση αυτήν την εποχή, και μάλλον τα έχετε βάλει με τον εαυτό σας, και τα λάθη του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Έχετε ανοίξει κάποιες πιο σοβαρές πια συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που του δείχνετε πια με τον έμμεσο τρόπο σας, ότι θέλετε κάτι παραπάνω από αυτόν.

zodia-88

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.08 Τετάρτη

Υδροχόος

Οι δεσμεύσεις οι επαγγελματικές που υπάρχουν αυτήν την εποχή, στην ζωή σας, είναι πολλές και δεν σας αφήνουν να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας.

Ιχθείς

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει σίγουρα να βρείτε τους τρόπους που και εσείς μαζί με τον σύντροφο σας, να ανανεωθείτε σε όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.