ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.10 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 29.10 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικά λόγια
– Εντάσεις στα ζευγάρια
– Οικονομικά έξοδα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μπορείτε να μιλήσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, αυτές τις ημέρες και να βρείτε τι φταίει για όλα αυτά που σας συμβαίνουν αυτές τις ημέρες.

Ταύρος

Μάλλον κάτι έχει συμβεί στα οικονομικά του συντρόφου σας, και τον βλέπετε ότι έχει χαθεί λίγο αυτό το χρονικό διάστημα. Καλύτερα να τον ρωτήσετε.

Δίδυμοι

Μην ασχολείστε με άτομα και καταστάσεις, που δεν είναι κοντά στα δικά σας θέλω. Μπορεί να υπάρχουν πολλά φλερτ αυτόν τον καιρό, αλλά κανένα δεν σας ταιριάζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Καρκίνος

Ξέρετε ότι έχει υπάρξει μια εκδήλωση έρωτα, για το πρόσωπο σας, στον κοινό σας κύκλο, από κάποιον. Τις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις προτάσεις ευθέως.

Λέων

Μπορεί να είστε πολύ κουρασμένοι πια, από όλα αυτά που έχουν γίνει στους ερωτικούς σας διαλόγους, με το ταίρι σας, αλλά μόνο μια συνάντηση θα τα λύσει όλα.

Παρθένος

Η μοναξιά έχει το τέλος της, σε μια νέα γνωριμία που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό και γίνεται πιο ερωτική. Κινηθείτε με μικρά βήματα.

zwdia-taro-astra

χαρτομαντεία Ζυγός

Οι δρόμοι σας, θα σας ξανα-βγάλουν στο παρελθόν και σε κάποιο άτομο που ακόμη αγαπάτε. Οι μέρες θα δώσουν επικοινωνίες και συναντήσεις πολλές.

Σκορπιός

Η ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό σας, είναι σε ύφεση. Σε αυτό ευθύνεστε και εσείς που δεν έχετε κάνει κάτι για να διορθώσετε καταστάσεις που δείχνουν προβληματικές.

Τοξότης

Όλα τείνουν να έρθουν πιο κοντά σε μια επανασύνδεση. Εσείς τα συναισθήματα και οι επιτέλους αλήθειες από αυτόν που αγαπάτε, θα ενωθούν.

zwdia-agnh

Αιγόκερως

Εσείς που είστε μόνοι, από την νέα εβδομάδα θα έχετε πιο έντονη πολιορκία που θα σας κάνει να καταλάβετε ότι κάποιος φίλος σας, σας βλέπει ερωτικά.

χαρτομαντεία Υδροχόος

Μην σκέφτεστε ότι έχουν γίνει άσχημες καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, στο παρελθόν. Δείτε τώρα τι μπορείτε να περισώσετε με την εμπειρία που έχετε..

Ιχθείς

Αν βλέπετε μέσα στον χώρο που εργάζεστε καταστάσεις, που δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε καλό θα ήταν, να τις συζητήσετε άμεσα με τους ενδιαφερόμενους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.