ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.08 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.08 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 05 Το Δέντρο ( 07 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ευημερία στο σπίτι
– Νεαρός άντρας
– Οικονομική ανάκαμψη

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Η προσοχή σας, αυτό το διάστημα είναι μόνο στα οικονομικά σας. Μπορεί γύρω σας να υπάρχουν διάφορα ερωτικά σινιάλα αλλά δεν τα αντιλαμβάνεστε καθόλου.

Ταύρος

Σας κάνει μεγάλη εντύπωση, πως μπορεί να έχετε χωρίσει από τον πρώην σας, αλλά ακόμη κρατάτε μια φιλική – επικοινωνιακή επαφή, χωρίς όμως διέξοδο.

Δίδυμοι

Εσείς που η εποχή σας βρίσκει σε μια ερωτική διάθεση ή και αρχή νέας σχέσης σίγουρα πρέπει να κοιτάξετε από τώρα να θέσετε τους όρους σας.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.08 Πέμπτη

chartomanteia-44

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλά μικρά θέματα μέσα στην σχέση σας, που δεν σας αφήνουν να μπείτε σε μια λογική σειρά και να μπορέσετε να κοιτάξετε πιο σοβαρά το μέλλον σας.

Λέων

Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του νέου μήνα, θα σας δώσουν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδα σας, και σε δεύτερο βήμα να σκεφτείτε δεσμεύσεις ερωτικές.

Παρθένος

Οι πιθανότητες που έχετε μέσα στις επόμενες ημέρες, να συναντήσετε έναν πρώην εραστή σας είναι πολλές. Μάλλον το έχει προκαλέσει και η άλλη πλευρά.

zodia-88

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός

Αυτά που λέτε και σας λένε, για την ερωτική σας σχέση, μόνο πιο πολύ σας μπερδεύουν. Αυτό που έχετε σημασία είναι εσείς να αποφασίσετε τι θέλετε.

Σκορπιός

Υπάρχει μια εμφανέστατη κόπωση μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που σας έχει απομακρύνει επικοινωνιακά με τον άνθρωπο σας.

Τοξότης

Δεν είστε διαθέσιμοι, αυτή την εποχή για νέα σχέση. Ωστόσο αυτό δεν θα σας αναγκάσει να κλείσετε τις πόρτες σε φλερτ και καινούργιες γνωριμίες.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.08 Πέμπτη

zwdia-768

Αιγόκερως

Ο σύντροφος σας, κάνει συνέχεια τα ίδια λάθη και αυτό σας κάνει και απογοητεύεστε ακόμη περισσότερο. Μια κουβέντα θα έβαζε τα πράματα στην θέση τους.

Υδροχόος

Το επικοινωνιακό ταλέντο το έχετε, άρα είναι μεγάλο λάθος, απλά να περιμένετε πάντα, από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση προς εσάς.

Ιχθείς

Δεν σας πειράζει που είστε μόνοι σας ερωτικά αυτό το διάστημα. Τουλάχιστον θα δώσετε και λίγο από τον χρόνο σας, σε φίλους και οικογένεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.