ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.09 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.09 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 36. Ο Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Επιβεβαίωση σχέσης
– Νέος άντρας
– Επαγγελματική άνοδος

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

 

Κριός

Έχετε τα πρωτεία, σε επιτυχίες στον έρωτα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει τις ευκαιρίες, για να γνωρίσετε νέες κόσμο…αλλά και να ερωτευτείτε εκ νέου.

Ταύρος

Υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό – εργασιακό σας θέμα, που σίγουρα θα σας βοηθήσει και σε άλλες καταστάσεις μέσα στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Αυτά που σας συμβαίνουν στον ερωτικό τομέα, μπορεί να είναι στο τώρα δύσκολα, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητα για να γνωριστείτε καλύτερα με τον άνθρωπο σας.

zodia-098

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν

Καρκίνος

Οι φίλοι σας, έχουν εκπλήξεις για εσάς. Θέλουν να σας φέρουν σε επαφή με κάποιον κοινό σας γνωστό, που έχετε καιρό να ειδωθείτε. Έρωτας μυρίζει.

Λέων

Προσοχή στις παραπλανήσεις. Υπάρχουν πολλά φρέσκα πρόσωπα που θέλουν να σας γνωρίσουν και να κερδίσουν τον έρωτα σας. Αποφασίστε στους δικούς σας χρόνους.

Παρθένος

Οι συζητήσεις και οι επαφές, που έχετε μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, σας έχουν φέρει πολύ πιο κοντά σε έναν καινούργιο άνθρωπο που σας αφορά και ερωτικά.

zwdia-taro-astra

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν

Ζυγός

Μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να επανασυνδεθείτε, με το άτομο που κάποτε είχατε χωρίσει και μάλιστα πολύ άσχημα. Οι εποχές έχουν αλλάξει πολλά.

Σκορπιός

Βλέπετε ότι κάποιες φορές ο σύντροφος σας, δεν σας δίνει τον χρόνο και την προσοχή που του ζητάτε. Μιλήστε και βρείτε που χάνετε τελικά αυτή η επαφή.

Τοξότης

Εσείς, δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη, και πόσο μάλλον μια αισθηματική σχέση, που αυτή την εποχή, κρίνεται και η τελική της πορεία.

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Οι φιλοδοξίες σας, σας τραβούν μπροστά και μακριά από άτομα, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και ποιοτικό να σας προσφέρουν. Τουλάχιστον οικονομικά, θα ανέβετε.

Υδροχόος

Θα υπάρξει πρακτική βοήθεια, από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που αυτό που ζητούν είναι και πάλι εσείς, να βρείτε τις καλές σας προσωπικές ισορροπίες.

Ιχθείς

Έχουν δημιουργηθεί κάποια θέματα, με τον σύντροφο σας και το ενοχλητικό του παρελθόν. Εσείς απλά δεν πρέπει να εμπλακείτε απλά, να υποδείξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.