ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.10 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.10 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 27. Το Γράμμα (07 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική εξομολόγηση
– Σκέψεις γυναίκας
– Χρήμα από κληρονομικά

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν έχετε να χάσετε και τίποτα, με το να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Μπορεί το μυαλό σας ακόμη να ελπίζει για κάποιον από το παρελθόν, αλλά όλα εξελίσσονται.

Ταύρος

Αν ξέρετε τι γίνεται με τον πρώην σας και με κάποιον τρόπο τον παρακολουθείτε, ήδη ξέρετε ότι σας ψάχνει με κάποιον έμμεσο τρόπο.

Δίδυμοι

Μην ανακατεύεστε μέσα στα οικεία και τα εργασιακά περιβάλλοντα του συντρόφου σας! Δεν ξέρετε όλες τις λεπτομέρειες και πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Καρκίνος

Μην πιάνεστε από μια λέξη, που σας είπε ο άνθρωπος που αγαπάτε. Δείτε πιο αναλυτικά τις πράξεις του προς εσάς και εκεί θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Λέων

Είστε λίγο στεναχωρημένοι με αυτά που δεν έρχονται τελικά από τον σύντροφο σας. Το καλό είναι ότι το ξέρει αυτό, και από τον Νοέμβριο θα το διορθώσει.

Παρθένος

Οι δυνατότητες σας, σαν ζευγάρι είναι άπειρες. Αν βγάλετε από το μυαλό σας όλα αυτά που έχουν γίνει, εσείς οι δύο μέσα στο έτος, θα καταφέρετε πολλά.

zvdia-zwdia-tarw

χαρτομαντεία Ζυγός

Μην δίνετε ακόμη την απάντηση σας, σε προτάσεις επανασύνδεσης ή και για αρχή σχέσης. Δείτε πρώτα τι ζητά ο καθένας και μετά αποφασίστε.

Σκορπιός

Ότι και να κάνετε αυτό το διάστημα, με νέα πρόσωπα, θα το απορρίψετε. Ακόμη δεν έχετε ξεκλειδώσει το μυαλό σας, από το ερωτικό σας παρελθόν.

ζωδια-ταρο-99

Τοξότης

Μην ζητάτε πολλά και παράλογα, από τον νέο σας σύντροφο. Ξέρετε ότι είναι ήδη φορτωμένος με πολλά και σημαντικά προβλήματα. Δώστε του λίγο χρόνο.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια αναζωπύρωση με το πρόσφατο αισθηματικό σας παρελθόν, και μάλλον αυτήν την φορά όπως το χειρίζεστε θα καταφέρετε εύκολα την ένωση.

Υδροχόος

Μην καταναλώνετε την ζωή σας και την ενέργεια σας με άτομα που ούτε καν δεν μπορούν να σας πλησιάσουν. Είτε αυτά είναι καινούργια, είτε παλιά.

χαρτομαντεία Ιχθείς

Έχετε πληγωθεί από τον άνθρωπο σας, και τώρα έχει έρθει η ώρα που θα σας ζητήσει συγνώμη, όπου και θα είναι μια αφετηρία για μια νέα αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.