ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.11 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.11 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική εύνοια
– Νέος έρωτας
– Οικονομικά νέα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μπορείτε να μείνετε και λίγο μακριά από καταστάσεις που σας πιέζουν! Δεν χρειάζεται εδώ και τώρα σε όλους να δώσετε απαντήσεις και αποδείξεις.

Ταύρος

Οι λάθος ερωτικές σας επιλογές, τώρα είναι πιο ξεκάθαρες από κάθε άλλη φορά. Σαφώς και πρέπει άμεσα να κάνετε τις τελικές σας επιλογές.

Δίδυμοι

Οι όποιες αλλαγές θέλετε να κάνετε, θα είναι απόλυτα δημιουργικές. Αυτό θα γεμίσει και το μυαλό σας, με νέα πρόσωπα και καταστάσεις, που θα φτιάξουν την καθημερινότητα.

chartomanteia-44

Καρκίνος

Από σήμερα και μέχρι τα μέσα στου μήνα, θα υπάρξουν κάποιες πρώτες επικοινωνίες με τον σύντροφο σας, που θα φέρουν και πάλι τις καταστάσεις σε μια ισορροπία.

Λέων

Ίσως και να υπάρξουν κάποιες συναντήσεις, μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο, που θα κάνουν την ερωτοφιλία κάποιου να εκφραστεί μέσα από ανοιχτή πρόταση σχέσης.

Παρθένος

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα έχετε την τύχη να βρεθείτε με κάποιον παλιό σας γνώριμο που θα κάνει και κάτι περισσότερο από ότι συνήθως, και που θα σας εκπλήξει.

zwdia-fotia

 

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.