ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 10/03 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.03 Πέμπτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 27 . Το Γράμμα ( 7 Μπαστούνι )
Ερωτικά μηνύματα – σινιάλα, ερωτική έντονη εξομολόγηση, πρόταση γάμου, έρωτας από το εξωτερικό.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:
ζωδια – Κριός: Είστε επηρεασμένοι σε μεγάλο βαθμό από λάθος επιλογές του παρελθόντος. Αυτό θα σταματήσει μέσα από έναν ώριμο διάλογο που θα γίνει με το ταίρι σας τις επόμενες ημέρες.

ζωδια – Καρκίνος: Ειδήσεις και πληροφορίες θα πέσουν στα χέρια σας, που θα σας εκπλήξουν…δυσάρεστα. Απομακρυνθείτε αν τελικά κάτι σας θίγει και σας προβληματίζει.

zodia-taro-45

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε λίγο αφηρημένοι πάνω στην ρομαντική διάθεση που σας έχει δημιουργηθεί…και μέσα από γνωριμίες που θα σας έχουν ενθουσιάσει πολύ!

ζωδια – Αιγόκερως: Βελτίωση θα δείτε στην διάθεση του ανθρώπου σας. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα Μαρτίου, σας δίνουν τα πρακτικά ερεθίσματα για να κάνετε τις πολυπόθητες αλλαγές.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:
ζωδια – Ταύρος: Η θέση που έχετε βάλει τον εαυτό σας, δεν είναι αυτή σίγουρα που έχετε ονειρευτεί. Έχετε καλλιεργήσει πολλές εμμονές και σίγουρα αυτό σας καθυστερεί.

ζωδια – Λέων: Σταδιακά όλα αλλάζουν και μέσα σε αυτήν την διαδικασία, θα αλλάξετε και εσείς μαζί με την άκαμπτη στάση σας. Ερωτισμός και νέες γνωριμίες για όλους.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε σας πλησιάζει. Αυτό σίγουρα είναι ένα κατάλοιπο του άσχημου παρελθόντος που πρέπει να το ισορροπήσετε.

ζωδια – Υδροχόος: Ο δρόμος σας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και αυτό σίγουρα σας δίνει έναν αέρα αυτοπεποίθησης που σας κάνει πιο ερωτεύσιμους από ποτέ άλλοτε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:
ζωδια – Δίδυμοι: Σε μεγάλο βαθμό είσαστε υπεύθυνοι για την μοναξιά σας, και την μελαγχολία των ημερών. Οτιδήποτε συσχετίζεται με τον αισθηματικό σας τομέα, χρειάζεται βελτιώσεις.

ζωδια – Παρθένος: Εστιάστε στην ουσία των πραμάτων που σας ταλαιπωρούν. Κρατήστε τα συμφωνηθέντα και δώστε μια παραπάνω ευχάριστη νότα στις συζητήσεις με το ταίρι σας.

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Τοξότης: Ιδανικές οι ημέρες για τις διορθώσεις που σκέφτεστε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, που σίγουρα δεν σας εκφράζει, με την τωρινή της μορφή.

ζωδια – Ιχθύς: Η έξυπνη δράση σας έχει φέρει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Οι μέρες μέχρι τις 15/03, σας έχουν και άλλες εκπλήξεις.