ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 11/03 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.03 Παρασκευή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 19. Ο Πύργος ( 06 Μπαστούνι )
Ανατροπές στην εξέλιξη των συναισθημάτων, έρωτας από επαγγελματικό χώρο, αισθηματική μοναξιά.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:
ζωδια – Κριός: Μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Όλα πια είναι ευνοϊκά για όσους έχουν απαλλαγεί από τα ψυχικά βαρίδια του παρελθόντος. Οι επόμενες ημέρες είναι καλύτερες.

ζωδια – Καρκίνος: Θα χρειαστεί να ξεδιπλώσετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα και να φανείτε αυτοί που θα κινήσουν τον τροχό τον εξελίξεων και στα οικονομικά και στα συναισθηματικά.

zodia-taro-45

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Ζυγός: Είστε σε αποπροσανατολισμό και αυτό φαίνεται σε όλους αυτούς που βρίσκονται στον κύκλο σας. Τα περιθώρια για περαιτέρω χαλάρωση έχουν στενέψει.

ζωδια – Αιγόκερως: Θα χρειαστεί να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες και να δώσετε μια νέα πνοή σε αυτά που επιθυμείτε. Αυτό θα ανανεώσει και τον σύντροφο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:
ζωδια – Ταύρος: Οι πειραματισμοί και οι νεωτερισμοί, θα σας καθυστερήσουν μόνο. Αφήστε τις μέρες να τρέξουν και από την επόμενη εβδομάδα, ενεργοποιηθείτε με γοργούς ρυθμούς.

ζωδια – Λέων: Πολλές οι εκπλήξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δεν χρειάζεται άμεσα να πάρετε θέση στα τεκταινόμενα. Οι αποκαλύψεις θα σας φανερωθούν προσεχώς.

ζωδια – Σκορπιός: Μια υπερβολική αισιοδοξία επικρατεί που πιθανόν να σας παρασύρει σε λάθη. Έχετε περιθώρια ευελιξίας, αλλά μην τα εκμεταλλευτείτε λάθος… πάλι.

 

 

ζωδια – Υδροχόος: Βγαίνετε πιο συχνά έξω. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε αρκετές από τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος, που ακόμη κουβαλάτε μέσα σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:
ζωδια – Δίδυμοι: Η τάση σας να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε πια δεν σας ευχαριστεί…έχει γίνει αντιληπτή. Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά, οι συνεχείς δράσεις σας μιλάνε από μόνες τους.

ζωδια – Παρθένος: Η διάρκεια των λόγων σας σε συνάρτηση με τις πράξεις σας, έχει δημιουργήσει μια μεγαλύτερη αισθηματική ασφάλεια στον άνθρωπο σας, που θα σας το ανταποδώσει.

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Τοξότης: Έχετε απώλειες πρώτα εσείς. Πολλές οι αλλαγές που κάνατε, χωρίς όμως πια να μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Κινητοποιηθείτε άμεσα.

ζωδια – Ιχθύς: Τα θέλω σας μέσα στην ερωτική σχέση που έχετε, δεν καλύπτονται. Η επικοινωνία είναι το ισχυρό σας όπλο για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.