ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 25/04 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαντ 25.04 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 11. Τα Σπαθιά ( Βαλές Σπαθί )
Έντονος ανδρικός καυγάς, οριστικός χωρισμός από γάμο -σχέση, απιστία νεαρής γυναίκας, απόρριψη αισθηματικής πρότασης.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αν ξέρετε τι θέλετε… μπορείτε σχετικά εύκολα να οδηγήσετε την σχέση σας εκεί που θέλετε… και οι δύο βέβαια. Η προσοχή σας όμως θα πρέπει να είναι στραμμένη και στον καλό σας εαυτό.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Πολλές οι ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση και νέες γνωριμίες θα προκύψουν τις προσεχείς ώρες ημέρες. Κινητοποιηθείτε ανάλογα και χωρίς υπερβολές.

ζωδια – Ζυγός: Επιτέλους η αίσθηση ισορροπίας και γαλήνης θα υπάρξει στον δεσμό σας, που τις προηγούμενες εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε υπερβολικά σε όλα τα επίπεδα.

ζωδια – Αιγόκερως: Αρκετές δυσκολίες σας έρχονται σε επικοινωνιακό επίπεδο με τον σύντροφο σας, καθώς οι τελευταίες ημέρες σας έφεραν σε έντονη αντιπαλότητα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Παλιά σας αμαρτήματα, τυχόν τις επόμενες ημέρες και μέχρι την λήξη του μήνα, να βγουν στην επιφάνεια. Προστατέψτε το αγαπημένο σας ταίρι.

ζωδια – Λέων: Έχετε την καλή διάθεση να ευχαριστήσετε του πάντες, να είστε άψογοι στην σχέση σας και να προλαβαίνετε να ασχολείστε και με τον εαυτό σας. Κάτι λοιπόν σας έχει ξεφύγει!

ζωδια – Σκορπιός: Οικογενειακά θέματα θα βγουν στην επιφάνεια και θα κληθείτε να δώσετε άμεσες και καθοριστικές λύσεις. Απομακρυνθείτε επίσης, από σχόλια και υποδείξεις τρίτων.

ζωδια – Υδροχόος: Προσπαθήστε να είστε πιο επιεικείς με όλους. Οι μέρες μέχρι τα τέλη του μήνα, θα δώσουν τις αφορμές για συζητήσεις και παρεξηγήσεις. Μην δώσετε έκταση σε μικρά και ασήμαντα θέματα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Παντού υπάρχει η χρυσή τομή. Οι επικοινωνιακές δυσκολίες έχουν περάσει και εσείς πρέπει μέσα στον επόμενο χρονικό διάστημα, να βρείτε τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

ζωδια – Παρθένος: Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για απομόνωση, καθώς η σχέση σας δεν εξελίσσεται όπως θα επιθυμούσατε. Βρείτε τον απαραίτητο χρόνο και συζητήστε με τον άνθρωπο σας

ζωδια – Τοξότης: Εκμεταλλευτείτε την καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει αυτήν την εποχή στην ζωή σας, και πάρτε καθοριστικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα σας… αυτό ισχύει και για τους ελεύθερους..

ζωδια – Ιχθύς: Μια πολλή καλή περίοδος για να αναθερμάνετε την ερωτική σας σχέση – γάμο. Πολλές οι θετικές και εξελικτικές συζητήσεις για τον Μάιο, που αναμένεται.