ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 27/04 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαντ 27.04 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 26. Το Βιβλίο ( Δέκα καρό )
Ερωτικό ένοχο μυστικό, γυναικεία – μεγάλα λάθη του παρελθόντος, δύσκολη προσωπικότητα, καταπιεσμένος έρωτας

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Πολλά τα πειράματα που κάνετε και τελικά δεν θα σας βγουν προς την κατεύθυνση που τα προγραμματίζετε. Καλύτερα αφήστε τις δράσεις σας για τον νέο μήνα.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε περικυκλωμένοι από άτομα που δεν συνάδουν με τα θέλω σας. Θα ήταν πιο τίμιο από δική σας πλευράς, να το δηλώσετε και να απομακρυνθείτε.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε υπερβολικά φορτισμένοι και αυτό περνάει και στους γύρω σας. Αν κάτι δεν κινείτε στους ρυθμούς σας, τότε προβείτε στις απαραίτητες διορθώσεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλές οι ομιλίες και οι συναντήσεις, που έχουν προβάλει προβλήματα. Μην βγάλετε τον επιθετικό σας χαρακτήρα. Επικοινωνήστε με διπλωματία.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Υπάρχουν όντως δυσκολίες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μέρες των εορτών, θα σας φέρουν κοντά σε μόνιμες λύσεις.

ζωδια – Λέων: Είναι μια περίοδος δυσκολιών. Δεν χρειάζεται όμως να πράξτε άμεσα, καθώς ακόμη η άλλη πλευρά, δεν έχει εκδηλώσει τα θέλω και τις επιθυμίες της.

ζωδια – Σκορπιός: Επιδράτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάνω στον άνθρωπο σας και αυτό μέσα στις γιορτές, θα δημιουργήσει ένα άριστο κλίμα για την σχέση σας.

ζωδια – Υδροχόος: Εξακολουθείτε να προσπαθείτε, να πείσετε για τις προτάσεις σας. Αν αυτό τελικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί, καλύτερα απομακρυνθείτε χωρίς σχολιασμούς.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν είστε και στα καλύτερα σας αυτήν την περίοδο, και σε αυτό ευθύνεται και η μετριότητα της προσωπικής σας ζωής, που δεν ζεσταίνει την καρδιά σας.

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα νεύρα, που θα βγουν στην επιφάνεια το επόμενο διάστημα και ίσως και να έχουν διαλυτικές τάσεις, μέσα στους δεσμούς και τους γάμους.

ζωδια – Τοξότης: Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση, να θυμάστε τα άσχημα γεγονότα της τελευταίας περιόδου. Αλλάξτε την κατεύθυνση των κινήσεων σας, και θα δείτε μεγαλειώδεις αλλαγές και στον άτομο που είναι δίπλα σας.

ζωδια – Ιχθύς: Η έλλειψη συντροφικότητας είναι αυτό που ταλανίζει τους Ιχθείς. Αν δεν υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, μην μένετε άλλο θεατές.