ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 8/03 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.03 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 16. Τα Άστρα ( 06. Κούπα )
Προκλήσεις ατόμων, εξέλιξη μέσα σε σχέση, νέος έρωτας, ξαφνικός γάμος, θετικές ερωτικές εξελίξεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:
ζωδια – Κριός: Νέοι κύκλοι γνωριμιών ξεκινάνε για εσάς που έχετε κινητοποιηθεί προς την κατεύθυνση της απομάκρυνσης, από παλαιότερα – άσχημα συναισθήματα.

ζωδια – Καρκίνος: Προνοήστε για αυτά που έχετε ήδη κάνει… οι μέρες είναι δύσκολες και οι απαιτήσεις του ταιριού σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα… οι διπλές καταστάσεις δεν συμφέρουν κανέναν.

zodia-taro-45

ζωδια – Ζυγός: Θα πρέπει να περιμένετε ένα σινιάλο, ένα μήνυμα, μια κίνηση από την άλλη πλευρά πριν αποφασίσετε να κινητοποιηθείτε. Μην πάρετε ακόμα κάποιες πρωτοβουλίες.

ζωδια – Αιγόκερως: Ένα θέμα από το παρελθόν που είχε προκαλέσει τριβές στον συναισθηματικό σας τομέα, τώρα μπορεί να επιλυθεί εύκολα και γρήγορα.

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:
ζωδια – Ταύρος: Το ηθικό σας θα ανέβει κατακόρυφα, καθώς θα λάβετε ενδείξεις έρωτα από μια παλαιότερη γνωριμία, που τώρα έχει τις προϋποθέσεις να σας κερδίσει.

ζωδια – Λέων: Δείτε λίγο πιο μακριά από το συνηθισμένο. Οι μέρες απαιτούν την περισσή προσοχή σας, και ιδίως πάνω σε θέματα πίστης και οικογένειας.

ζωδια – Σκορπιός: Περιορισμένοι είσαστε λόγω μοναξιάς. Οι μέρες με την σελήνη δίπλα σας… σας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια για να έρθετε πιο κοντά στα κοινωνικά σας σύνολα.

ζωδια – Υδροχόος: Κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Οι κοσμικές ροές είναι με το μέρος σας και εσείς καλείστε να φιλτράρετε τον κόσμο, που σας περιβάλει.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:
ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε καταφέρει, ίσως και άθελα σας, να δημιουργήσετε μια πόλωση μέσα στην σχέση σας. Απομακρύνετε αυτά που σας πειράζουν και ενισχύστε τα υπόλοιπα!

ζωδια – Παρθένος: Οι εμφανίσεις αστραπή δεν βοηθούν κανέναν για να στεριώσει ερωτικές σχέσεις. Υποστηρίξτε περισσότερο τον λόγο και τις κινήσεις σας, προς το άτομο που σας έλκει.

ζωδια – Τοξότης: Η συναισθηματική ασφάλεια που υπάρχει μεταξύ σας είναι ότι πολυτιμότερο για ένα ζευγάρι. Οι ημέρες είναι ιδανικές για προγραμματισμό διαφόρων δραστηριοτήτων.

ζωδια – Ιχθύς: Η προθυμία και η υπομονή που δείχνετε μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο σας… που ζητά αυτές τις ημέρες την απόλυτη προσοχή σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’