ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 9/03 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.03 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 09. Τα Λουλούδια ( Ντάμα Μπαστούνι )
Αισθηματικά δώρα – λόγια , επανένωση και γάμος, νέος έρωτας, συμφιλίωση συντρόφων, ερχομός από το εξωτερικό.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:
ζωδια – Κριός: Δυσκολίες κρύβει η ημέρα καθώς καλείστε να εκθέσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, για το που οδεύει η σχέση σας, αλλά και το που θέλετε εσείς να καταλήξετε.

ζωδια – Καρκίνος: Θα πρέπει να κινηθείτε με πολύ προσεχτικά βήματα προς την μεριά του νέου ανθρώπου ή της επανασύνδεσης που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες δεν ευνοούν ενθουσιώδης δράσεις.

zodia-taro-45

ζωδια – Ζυγός: Οι συζητήσεις που θα γίνουν με μια παλιά σας αγάπη… το πιο πιθανόν είναι να μην καταλήξουν πουθενά. Οι αναμνήσεις και των δύο δεν είναι καλές με αποτέλεσμα να μην μπορείτε πια να αλληλό- εμπιστευτείτε.

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν διαφαίνονται προοπτικές για να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο που έχετε λογοφέρει. Οι διάθεση και των δύο έχει γίνει προβληματική. Για τους ελεύθερους πολλά τα τυχερά από νέες επαφές.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:
ζωδια – Ταύρος: Οι μέρες θα σταθεροποιήσουν τις αποφάσεις σας, για τον άτομο που κρατάει περίοπτη θέση στην καρδιά σας. Όλα σας ευνοούν για αλλαγές.

ζωδια – Λέων: Κάθε νέα αρχή θέλει και την απαραίτητη προσοχή.. Πολλά τα πρόσωπα που θέλουν την καλή σας παρέα…! Οι δεσμευμένοι ας είναι λίγο πιο εγκρατείς… δεν χρειάζονται πειραματισμοί!

ζωδια – Σκορπιός: Υπομονή καθώς όλα και όλοι αυτές τις ημέρες περιστρέφονται γύρω από εσάς. Αφήστε τους άλλους να εκδηλώσουν αυτό που θέλουν και μετά αποφασίστε για την ανταπόκριση σας.

ζωδια – Υδροχόος: Επιβάλλεται να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στα θέλω του συντρόφου σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για διεξοδικές συζητήσεις για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:
ζωδια – Δίδυμοι: Θα βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας. Πολλά τα νέα φλερτ και οι επαφές που θα σας περιτριγυρίζουν τις επόμενες ημέρες, και που θα σας γοητεύσουν.

ζωδια – Παρθένος: Κινήστε με διπλωματία και προσοχή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε, αν θέλετε να έχετε το 100%, της προσοχής του συντρόφου σας.

ζωδια – Τοξότης: Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας είναι αμφίβολα. Πολλά τα εμπόδια που έχουν προκύψει μέσα στις σχέσεις. Ωστόσο, μην αδρανοποιήστε… σκεφτείτε λύσεις που θα βελτιώσουν το κλίμα.

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Ιχθύς: Οι ευχές σας θα πραγματοποιηθούν. Το άτομο που σας ενδιαφέρει θα κάνει σύντομα επικοινωνιακή κίνηση, για να σας προσεγγίσει ερωτικά. Μην βιαστείτε να ενδώσετε όμως.