ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 13/11 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.11 Κυριακής

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 27. Το Γράμμα ( 7 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Μπερδεμένα λόγια
2) Ερωτική εξομολόγηση
3) Νέες αισθηματικές επικοινωνίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι τελευταίες άσχημες επικοινωνιακές εμπειρίες, που ζήσατε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα δεν μπορούν να επαναληφθούν. Φέρετε και εσείς μερίδιο ευθύνης.

ζωδια – Καρκίνος: Η αγάπη σας είναι αληθινή, και το άτομο που την εισπράττει μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας την επιστρέψει στο πολλαπλάσιο.

ζωδια – Ζυγός: Μην λέτε πολλά. Μπορεί η άλλη πλευρά να τα εισπράττει, σαν πίεση. Αφήστε τους άλλους να σας αποδώσουν ότι έχουν ευχαρίστηση… και όποτε το θέλουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Ποικίλες οι σκέψεις σας, για όλα αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Από τις 19/11 και μετά κάντε την κίνηση και παρουσιάστε τα θέλω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Διαταγές και πιέσεις δεν είναι για το άτομο σας. Αν αντιληφθείτε ότι δεν μπορείτε να συνυπάρξετε με κάποιον, καλύτερα απομακρυνθείτε και σώστε την αξιοπρέπεια σας.

ζωδια – Λέων: Το να έρθετε σε πιο κοντινή επικοινωνιακή κατάσταση, με το παρελθόν σας, αυτήν την εποχή, ίσως και να σας έδινε μια εύκολη επανασύνδεση.

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν μπορείτε να μένετε μόνοι σας, τότε αφήστε στην άκρη τους ακατάλληλους συντρόφους και προσπαθήσετε να βρείτε νέα πρόσωπα.

ζωδια – Υδροχόος: Με το να συγκρούεστε με τον άνθρωπο σας, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αφιερώστε χρόνο για να λύστε τις όποιες διαφορές σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ξεχωρίστε μέσα στο περίπλοκο μυαλό σας, ποιον θέλετε και ποιον αγαπάτε. Μόλις το κάνετε αυτό, τότε η ευτυχία θα σας περικυκλώσει.

ζωδια – Παρθένος: Το να είστε μόνιμα μουτρωμένοι με τις ελλιπείς συμπεριφορές του συντρόφου σας, δεν θα λύστε τίποτα. Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας.

ζωδια – Τοξότης: Θα πάρετε μεγάλη χαρά από τα λόγια του ανθρώπου σας. Αυτό θα συμπεριλαμβάνει, και μι πρόταση για δέσμευση άμεσα. Λίγη υπομονή.

ζωδια – Ιχθύς: Οι συμπεριφορές σας είναι περίεργες. Αυτό μπερδεύει και τον άνθρωπο σας. Μιλήστε ανοιχτά. Θα δείτε αλλαγές που θα σας ευχαριστήσουν.