ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 14/11 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.11 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 05. Το Δέντρο (07 Κούπα)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάθεση για διάλογο
2) Πρόταση για οικογένεια – παιδιά
3) Επικερδείς επιχειρήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην ζορίζετε το μυαλό σας για να δώσει λύσεις. Αφήστε και το άλλο μέρος αυτής της σχέσης, να κάνει κάτι για τους δύο σας επιτέλους..

ζωδια – Καρκίνος: Οι σκοπιμότητες που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας, ίσως και να σας εκνευρίζουν. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε τις δικές σας προθέσεις.

ζωδια – Ζυγός: Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας, και αυτό είναι να τον αφήσετε μακριά από φλερτ και ανούσιες περιπέτειες.

ζωδια – Αιγόκερως: Ξεχάστε αυτά τα άσχημα που έγιναν στο παρελθόν. Οι μέρες μετά την πανσέληνο είναι ιδανικές, για νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν μπορείτε να φύγετε από μια σχέση, που σημαίνει πολλά για εσάς, τότε αυτές τις ημέρες, κάντε την κίνηση σας για ξεκαθαρίσματα.

ζωδια – Λέων: Κοιτάτε τα πάντα και τους πάντες και δεν κάνετε βήμα. Καλύτερα έτσι. Αυτοί που σας θέλουν και σας αγαπούν, θα σας προσεγγίσουν αυτοβούλως.

ζωδια – Σκορπιός: Ο έρωτας έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Ακόμη και εσείς που αυτήν την περίοδο είστε μόνοι σας, θα βρείτε το κατάλληλο ταίρι, σύντομα.

ζωδια – Υδροχόος: Οι συζυγικές διαφωνίες θα περάσουν στο παρελθόν. Δεν υπάρχει κάτι να επιλυθεί. Απλά δώστε χρόνο για να καταλαγιάσουν τα πνεύματα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μπορεί στο τώρα να υπάρχει μια σύγχυση συναισθημάτων αλλά το μόνο βέβαιο, ότι η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον, θα σας φέρει και πάλι κοντά.

ζωδια – Παρθένος: Ένας υποδουλωτικός έρωτας δεν είναι για εσάς. Αν αυτό προσπαθούν να σας επιβάλουν, τότε απλά αρνηθείτε το. Προσοχή λοιπόν.

ζωδια – Τοξότης: Τα συναισθήματα σας σιγά – σιγά θα σβήσουν, για το άσχημο παρελθόν. Αυτό είναι ότι καλύτερο, και θα ανοίξει μια μεγάλη πόρτα στο μέλλον.

ζωδια – Ιχθύς: Μην πείτε πολλά και υπερβολικά σε άτομα, που μόλις αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε γνωρίσει. Γνωρίστε τους πρώτα καλύτερα.