ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 15/11 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.11 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Γυναίκες σε ρήξη
2) Άντρας από το παρελθόν
3) Νέες εργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Η φωτιά που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, δεν πρόκειται να σβήσει έτσι απλά. Θα χρειαστεί από την μεριά του συντρόφου σας, περισσότερες προσπάθειες.

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν μιλήσετε, για να βρείτε την ισορροπία μέσα στην σχέση σας, η άλλη πλευρά δεν πρόκειται από μόνη της να κινητοποιηθεί.

ζωδια – Ζυγός: Ξεχωρίστε πρώτα μέσα στο μυαλό σας, και μετά ανακοινώστε το…. τι ζητάτε από αυτόν τον δεσμό. Σίγουρα θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην περιμένετε να σας έρθουν τα όποια αποτελέσματα, από τον ουρανό στα χέρια σας. Αν κάτι σας χαλάει μέσα στον δεσμό σας, απλά διορθώστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η ικανότητα σας, να γίνεστε αξιαγάπητοι σε όποιον και να σας γνωρίσει, είναι κάτι που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα επιστρέψει μια παλιά σας αγάπη.

ζωδια – Λέων: Η ζωή σας η αισθηματική, δεν είναι αυτό που ονειρεύεστε. Μπορείτε όμως αυτήν την καλή περίοδο, μέσα από διάλογο και πράξεις να την βελτιώσετε.

ζωδια – Σκορπιός: Αν τυχόν τώρα, έχουν γίνει μια σειρά από καυγάδες με τον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να βρείτε τον επικοινωνιακό τρόπο, να έρθετε πιο κοντά και πάλι.

ζωδια – Υδροχόος: Αδιαφορήστε για τα λεγόμενα του κόσμου. Αυτό είναι και κάτι που χαλάει τον ρομαντισμό, μέσα στην σχέση σας. Ασχοληθείτε με τα θέλω σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν δεν είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα της δέσμευσης, τότε από τώρα που οι εξελίξεις τρέχουν, δηλώστε την αληθινή πρόθεση σας και ζητήστε εύλογο χρόνο.

ζωδια – Παρθένος: Μπορείτε να κάνετε το βήμα, και να γεφυρώσετε τις επικοινωνίες με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος.

ζωδια – Τοξότης: Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν υπερβολικές εντάσεις, από τον άνθρωπο σας, αλλά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα καταλαγιάσουν.

ζωδια – Ιχθύς: Μην πείτε πολλά στον σύντροφο σας, για τις επικείμενες προθέσεις σας. Σιγουρευτείτε ότι όλα είναι έτοιμα, και μετά κάντε τις ανακοινώσεις σας.