ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 16/07 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.07 Σαββάτο

 

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 07. Το Φίδι (Ντάμα Σπαθί)
Τσακωμός μεταξύ γυναικών, τρίτα άτομα, έκτακτα έξοδα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από εσάς. Όλα δείχνουν ότι δεν είστε έτοιμοι για να κάνετε επόμενα βήματα στην προσωπική σας ζωή. Αυτό τουλάχιστον δηλώσετε το.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Το ενδιαφέρον πολύ κόσμου έχετε τραβήξει επάνω σας. Μέσα σε όλους αυτούς θα ξεχωρίσει κάποιος που θα σας κάνει να δείτε τον έρωτα με μια διαφορετική ματιά.

ζωδια – Ζυγός: Κρατάτε το κλειδί της ευτυχίας σας. Όλα είναι πραγματικά καλά μεταξύ σας. Μην κάνετε κάτι που θα αλλάξει αυτήν την ευτυχισμένη ατμόσφαιρα.

ζωδια – Αιγόκερως: Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας είναι και αυτά που τελικά συγκινούν τον σύντροφο σας, που ήδη σας δείχνει το καλύτερο του εαυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Καλείστε να εφαρμόσετε όλα αυτά που είχατε υποσχεθεί στον άνθρωπο σας. Σίγουρα μπορείτε, άρα μην χαλάσετε την εικόνα σας.

ζωδια – Λέων: Κάποια απροσδόκητα γεγονότα και καταστάσεις θα σας αλλάξουν την του προγράμματος σας. Ευτυχώς είναι μόνο προσωρινό, όλα βελτιώνονται τελικά.

ζωδια – Σκορπιός: Κρατάτε πολλά μέσα σας και αυτό ίσως να σας αναγκάζει να φέρεστε στα γύρω περιβάλλοντα σας, με εσωστρέφεια. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

ζωδια – Υδροχόος: Ασχολείστε με τα πάντα και τους πάντες. Αυτός σε καμία περίπτωση δεν θα σας φέρει κοντά σε μια μόνιμη αισθηματική κατάσταση που τόσο θέλετε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αφήνετε τον καιρό να περνάει χωρίς να αρπάζετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να ισορροπήσετε την σχέση σας, και να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο σας.

ζωδια – Παρθένος: Αποφύγετε τις πολλές συναλλαγές με το παρελθόν. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να πληγωθείτε και να πληγώσετε… και πάλι.

ζωδια – Τοξότης: Είστε πια πιο δεκτικοί σε αυτά που σας λένε και δεν αντιδράτε τόσο έντονα όσο παλιά. Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλά αυτά που έχετε ανάγκη να πείτε και να δηλώσετε στον άνθρωπο σας. Αυτό μπορεί να γίνει από τώρα και μέχρι να φύγετε για διακοπές.