ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 16/08 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.08 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαν της Τρίτης 06.Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)
Περιπλοκότητες σε σχέσεις, μπερδεμένα λόγια, υπόγειες συμπεριφορές.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είσαστε σε πολύ καλή φόρμα. Αυτό φαίνεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και στις δράσεις σας. Αυτό είναι κάτι που θα γοητεύσει και το ταίρι σας περισσότερο.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Μπορείτε να μετρήσετε ανάποδα, μέχρι την ημέρα που θα συναντήσετε τον άνθρωπο σας. Το Καλοκαίρι φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

ζωδια – Ζυγός: Οι διακοπές σας είναι ένα βήμα πριν τελειώσουν. Αυτό προσεχώς θα σας ξαναβάλει σε μια ρουτίνα, που θα πρέπει να φροντίσετε από τώρα.

ζωδια – Αιγόκερως: Είστε αρκετά κουρασμένοι με τα δύσκολα που περνάτε μέσα στην σχέση σας. Αυτό διευθετήστε το άμεσα… καθώς και η άλλη πλευρά είναι επίσης κουρασμένη.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Περνάτε μια φάση που αλλάζετε συνεχώς άποψη και γνώμη. Περιορίστε το, καθώς μπερδεύει και τους άλλους γύρω σας, και σίγουρα όχι με καλό τρόπο.

ζωδια – Λέων: Το μυαλό σας δεν μπορεί ή δεν θέλει, να ξεπεράσει ρομαντικές στιγμές του παρελθόντος. Αν συνεχίσετε έτσι, το μέλλον θα είναι το ίδιο πεζό.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά τα ευχάριστα που έχετε γύρω σας. Ψυχαγωγία – ταξίδια και φλερτ σας καλούν να εμπλακείτε. Επιτρεπτό μόνο στους ελεύθερους!

ζωδια – Υδροχόος: Οι όμορφες εικόνες που έχετε στο μυαλό σας από το παρελθόν, φυσικά και μπορούν να επαναληφθούν μέσα από τις δικές σας τις πρωτοβουλίες.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το να περιμένετε να λυθούν προβλήματα και δυσκολίες δικά σας μόνο με την παρέμβαση των τρίτων, το πιο πιθανό είναι να μείνετε χωρίς λύση.

ζωδια – Παρθένος: Οι δυστροπίες που έχετε σαν ζώδιο, θα αρχίσουν να απομακρύνονται με την έλευση καινούργιου ανθρώπου στην προσωπική σας ζωή, που θα την ταράξει ευχάριστα.

ζωδια – Τοξότης: Διεξόδους και λύσεις πρακτικές θα βρείτε από την πανσέληνο και μετά, για τις συχνές πυκνές αναστατώσεις που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας.

ζωδια – Ιχθύς: Από τώρα και μέχρι τα τέλη του μήνα, μπορείτε να προβάλετε τις αντιρρήσεις σας σε όλα αυτά που σας απασχολούν μέσα στην σχέση σας και να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις