ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 16/12 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.12 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 07. Το Φίδι ( Ντάμα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Τρίτα λόγια γυναικών
2) Τσακωμός αντρών
3) Διαδρομές για εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε για όλα αυτά που σας προβληματίζουν στον άνθρωπο σας, τότε είναι πιθανόν να έχετε επιλέξει το λάθος άτομο.

ζωδια – Καρκίνος: Είναι μια καλή εποχή που όλα τείνουν να έρθουν εκεί που τα είχατε προγραμματίσει. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας ζωή που

ζωδια – Ζυγός: Η διάθεση σας, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό συσχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή, που δεν σας εκφράζει. Κάντε τις άμεσες σας αλλαγές.

ζωδια – Αιγόκερως: Το όραμα σας αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Αυτό σημαίνει ότι το συντροφικό σας ταίρι, θα κάνει ότι μπορεί για να σας κάνει ευτυχισμένους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Βλέπετε ότι τα πράματα αλλάζουν μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το υποστηρίξετε και από την δική σας πλευρά.

ζωδια – Λέων: Αν δεν κάνετε κάτι άμεσα το πιο πιθανόν είναι να ξεθωριάσει το συναίσθημα που υπάρχει μέσα σας. Σκεφτείτε και πράξτε ανάλογα.

ζωδια – Σκορπιός: Οι καταστάσεις χρίζουν της δικής σας παρέμβασης. Κινητοποιηθείτε και μιλήστε με τον άνθρωπο σας, που το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιες εξηγήσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Η ζωτικότητα σας είναι κάτι που γοητεύει τα πλήθη. Αυτό σημαίνει ότι λίαν συντόμως θα έχετε και μια ιδιαίτερη γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε τις σταθερές σας βάσεις, και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να σας το αμφισβητήσει. Σε όποιους τελικά αρέσετε, θα σας πλησιάσουν.

ζωδια – Παρθένος: Το παρελθόν σας θα πρέπει να σβηστεί και να κάνετε μια νέα αρχή, αν τελικά αγαπάτε τον παρόντα σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το κινήσετε εσείς.

ζωδια – Τοξότης: Οι ιδέες σας είναι πρωτότυπες και τον δεσμό σας. Το συντροφικό σας ταίρι, είναι έτοιμο και αυτό να σας προτείνει κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

ζωδια – Ιχθύς: Οι αντιθέσεις που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας δεν θα σας βοηθήσουν για να πάρετε τις αποφάσεις σας, για το άμεσο μέλλον.