ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 17/10 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.10 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαν της Δευτέρας 36. Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σοβαρή νέα γνωριμία
2) Άντρας ένστολος
3) Εξέλιξη νομικών – περιουσιακών υποθέσεων

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ήδη είσαστε πάρα πολύ φορτωμένοι με αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει, τότε καλύτερα προτείνετε την δική σας ιδέα.

ζωδια – Καρκίνος: Θα σας λυθούν όλες οι απορίες μέχρι το τέλος του μήνα. Κάποιο άτομο θα σας πλησιάσει, και θα σας δώσει μια άλλη διάσταση σε αυτά που ήδη ξέρετε.

ζωδια – Ζυγός: Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές μετακινήσεις. Αυτό αφορά την συνάντηση σας με τον άνθρωπο σας, που έχει πραγματικά πολλά να σας πει.

ζωδια – Αιγόκερως: Σκεφτείτε και ένα άλλο σχέδιο από αυτό που συχνά – πυκνά προτείνετε στον άνθρωπο σας. Ίσως και να έχει μεγαλύτερη επιτυχία αυτή τη φορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σας απασχολεί έντονα μια παλιά σας ιστορία, που στο τώρα έχει επανέλθει και σας ζητάει ευκαιρίες για συζήτηση και επανασύνδεση, υπό νέους όρους.

ζωδια – Λέων: Οι προτάσεις οι δελεαστικές θα πολλαπλασιαστούν αυτό το διάστημα, και το μόνο που απομένει είναι εσείς να επιλέξετε την καλύτερη.

ζωδια – Σκορπιός: Την συντροφιά σας την αναζητά ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, που το ξέρετε και σας ξέρει.. καλά. Πιθανόν να σας κάνει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Αν δεν μπορείτε να δεχτείτε και την άλλη άποψη μέσα στην σχέση σας, τότε μην έχετε και σχετικές απαιτήσεις για εξελίξεις και πρόοδο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι σκέψεις σας είναι πραγματικά παγιδευμένες στο παρελθόν. Δεν κάνετε και εσείς κάποια πρακτική κίνηση για να ξεφύγετε από τα ίδια.

ζωδια – Παρθένος: Αντικαταστήστε τα παλιά με κάτι νέο. Αυτό αφορά και την αισθηματική σας ζωή, η οποία δείχνει ότι δεν σας αποδίδει πια αυτά που ζητάτε.

ζωδια – Τοξότης: Οι δοκιμές που κάνατε για να τα ξαναβρείτε με ένα πρώην ταίρι σας, δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Μην χάνετε επιπλέον χρόνο.

ζωδια – Ιχθύς: Ο Έρωτας ο μεγάλος που ψάχνετε, είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζετε. Πριν φύγει αυτό ο μήνας, θα σας πλησιάσει νέα γνωριμία κοντά στις προδιαγραφές σας.