ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 17/11 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.11 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 16. Τα Άστρα (06. Κούπα)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις για ερωτικό πλησίασμα
2) Διάλογοι για δέσμευση
3) Επαγγελματικά ξεκινήματα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Σκεφτείτε τι θα κάνετε με το παρελθόν σας. Συνεχώς εμφανίζεται μπροστά σας, και σας κάνει να κλείνετε τα μάτια, ένεκα συνήθειας, στο μέλλον σας.

ζωδια – Καρκίνος: Ότι και να συμβεί προσεχώς τις επόμενες ημέρες, μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να το ισορροπήσετε με τον καλό σας – διπλωματικό τρόπο.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε αποφασισμένοι για αλλαγές και διορθώσεις μέσα στον δεσμό σας. Οι μέρες του μήνα είναι θετικές, και σίγουρα θα βρείτε την ανταπόκριση που ζητάτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας είναι κολλημένες σε έναν νέο έρωτα, που δείχνει να μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες. Εξερευνήστε το εκ του ασφαλούς.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ο ορίζοντας σας είναι ανοιχτός και το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι ευχάριστες εκπλήξεις, και ανατροπές σε οικονομικά και αισθηματικά.

ζωδια – Λέων: Το άτομο που έχετε στο μυαλό σας, και επιθυμείτε να σας ψάξει και να ξεκαθαριστούν οι ερωτικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα σας εμφανιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν πάνε χαμένες οι ενέργειες και η αγάπη, που έχετε δείξει στον απόντα σύντροφο σας. Μέχρι τα τέλη του μήνα, θα έχετε επιστροφές – επικοινωνίες.

ζωδια – Υδροχόος: Ένα αισθηματικό δώρο θα υπάρξει για εσάς. Μπορεί στο τώρα να δηλώνετε φανατικοί εργένηδες, όμως μια νέα γνωριμία σας έρχεται και σας αλλάξει τα δεδομένα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε ζητήσει κάποια συγκεκριμένα πράματα από τον σύντροφο σας. Το πιο πιθανόν, και επειδή σας αγαπάει πολύ, να σας τα εκπληρώσει.

ζωδια – Παρθένος: Ένα άτομο με υψηλή θέση, θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Δεν είτε μόνοι, κάποιος άνθρωπος επιτέλους θα σας απλώσει το χέρι, ανιδιοτελώς.

ζωδια – Τοξότης: Μην μετράτε τις ώρες μέχρι να ξαναδείτε το εν λόγω άτομο. Μπορεί να σας οδηγήσει σε λαθεμένες και υπερβολικές επικοινωνίες, που θα σας εκθέσουν.

ζωδια – Ιχθύς: Οι προσεχτικοί σας χειρισμοί, θα αποδώσουν αυτά που θέλετε. Μείνετε σε κατάσταση αναμονής και θα δείτε την άλλη πλευρά να σας προσεγγίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia