ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 18/10 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.10 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαν της Τρίτης 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σύγκρουση μεταξύ αντρών
2) Διάθεση για απομάκρυνση
3) Ισχυρογνωμοσύνη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλά τα εμπόδια, που θα σας αποκαλυφτούν το επόμενο χρονικό διάστημα και ίσως να τα πάρετε σαν ένα σινιάλο από το σύμπαν, για τις επόμενες κινήσεις σας.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν μπορεί ουδείς να σας επηρεάσει σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Μέχρι τότε, μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας.

ζωδια – Ζυγός: Συγκεντρωθείτε στην κατάσταση, που πρέπει να ρίξετε και το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σας. Αυτό θα το κάνει και ο σύντροφος σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Σαν γενική κατάσταση, είσαστε σε ηρεμία. Αυτό μέχρι να λήξει ο μήνας, ίσως σημαίνει ότι και ένας νέος και θυελλώδης έρωτας θα σας παρουσιαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν αισθάνεστε την σχέση σας περιοριστική, τότε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι άμεσα να ανοίξετε τις σχετικές συζητήσεις με τον σύντροφο σας.

ζωδια – Λέων: Δεν σας αντιστοιχεί η μετριότητα και σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Άρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να κάνετε μια στροφή σε όλα 180 μοίρες!

ζωδια – Σκορπιός: Μην περιμένετε να συναντήσετε τον πολυπόθητο ερωτικό σύντροφο μέσα στα οικεία σας περιβάλλοντα. Ανοίξτε λίγο παραπάνω τα φτερά σας.

ζωδια – Υδροχόος: Ανακατέψτε ακόμη περισσότερο την σκέψη σας και πριν ξεστομίσετε τις τελειωτικές σας αποφάσεις. Ίσως να χρειάζεστε ακόμη χρόνο.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ο δυναμικός σας χαρακτήρας είναι και αυτός που κατά καιρούς σπρώχνει τους συντρόφους σας μακριά. Κατεβάστε λίγο τις ταχύτητες και τους τόνους.

ζωδια – Παρθένος: Διέρχεστε ενός νέου κύκλου που όλα είναι διαφορετικά. Αφήνετε πια το παρελθόν, και στο τώρα έχετε ανάγκη από νέα πρόσωπα.

ζωδια – Τοξότης: Δεν χρειάζεται να κάνετε και κάποια μεγαλύτερη προσπάθεια για να γίνετε πιο συμπαθείς, σε ένα νέο άτομο που μόλις τώρα έχετε γνωρίσει.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν πρέπει να κάνετε πίσω στα θέλω και στις ανάγκες σας. Αυτό έχει έρθει πια η ώρα να το πείτε – δείξετε στον ξεροκέφαλο σύντροφο σας.