ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 19/12 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.12 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια έρωτα
2) Καινούργια σχέση
3) Νέες συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είσαστε σε ένα ερωτικό μπλέξιμο άνευ προηγουμένου. Σύνηθες αυτό για εσάς. Ωστόσο, να είστε προσεχτικοί για να μην στεναχωρείτε τους άλλους.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε ήδη σκεφτεί ότι πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση, αν τελικά αυτό που θέλετε είναι να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Η υπομονή σας, έχει αρχίσει πραγματικά και εξαντλείτε με τις επιπολαιότητες του συντρόφου σας. Μήπως να του ξαναθυμίσετε τις παλιές καλές ημέρες σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Εσείς εκ ζωδίου δεν εμπιστεύεστε κανέναν. Αυτό έχει να κάνει και με κάποιες παλιές σας εμπειρίες, που σίγουρα σας απογοήτευσαν πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σταθείτε στο ύψος των καταστάσεων. Μπορεί τα πράματα μέσα στην σχέση σας, να μην είναι τόσο εύκολα επικοινωνιακά, αλλά όλα θα διορθωθούν.

ζωδια – Λέων: Εσείς και τα μυστικά σας τα αμαρτωλά, είναι ένα βήμα να βγουν την επιφάνεια. Αυτό είναι και κάτι που εξαρτάται άμεσα από εσάς.

ζωδια – Σκορπιός: Μην σκέφτεστε τι έγινε στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσετε και να βρείτε έναν νέο άνθρωπο, που θα σας γοητεύσει.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν είστε και στα καλύτερα σας, αυτήν την εποχή. Μπορείτε όμως μέσα στις γιορτές να κάνετε όλα αυτά, που πραγματικά σας χαροποιούν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το παρελθόν, είναι ένα κομμάτι από την καθημερινότητα σας και καλό θα ήταν να συμβιβαστείτε και να το αγαπήσετε. Μόνο έτσι θα πάτε μπροστά.

ζωδια – Παρθένος: Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Αυτό είναι κάτι που θα έρθει από τον άνθρωπο σας, μέσα στις γιορτινές ημέρες. Ίσως και μια πιο σοβαρή πρόταση.

ζωδια – Τοξότης: Ξεκινήστε την μέρα σας, με το να σκεφτείτε το πρόγραμμα για τις γιορτές. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ιχθύς: Κάποιος είναι γύρω από εσάς και σας πολιορκεί. Αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ενταθεί και θα σας γοητεύσει. Έρχονται και άλλα δώρα.