ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 20/11 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.11 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάρκεια στην αγάπη
2) Επανασύνδεση μόνιμη
3) Εργασιακή εξέλιξη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι αναστολές σας έχουν γίνει μεγάλο πρόβλημα, μέσα στην σχέση σας. Αυτό σημαίνει ότι σας έρχονται παράπονα από το ταίρι σας.

ζωδια – Καρκίνος: Μην βάζετε κανέναν πάνω από τα δικά σας συμφέροντα. Όλα μπορούν να ισορροπήσουν, μέσα σε μια σχέση αρκεί να το ζητήσετε.

ζωδια – Ζυγός: Μην κάνετε το λάθος, αυτήν την εποχή που τσακώνεστε με τον άνθρωπο σας, να ψάξετε παρηγοριά σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Διασκεδάστε, περάστε καλά και κάντε ότι πιστεύετε ότι μπορεί να σας δώσει μια καλύτερη ψυχολογία. Τα υπόλοιπα είναι θέμα τύχης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα με τον άνθρωπο σας. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα δείτε και τους κόπους και τα όνειρα σας, να εκπληρώνονται.

ζωδια – Λέων: Έχετε καταλάβει ότι όλα τα θέματα που κατά καιρούς δημιουργούνται μέσα στον δεσμό σας, ξεκινούν από τα οικεία σας περιβάλλοντα. Διορθώστε το άμεσα.

ζωδια – Σκορπιός: Ότι και αν ψάχνετε θα το βρείτε. Ο σύντροφος σας είναι στο πλάι σας και σας υποστηρίζει, σε όλα αυτά που ζητάτε να κάνετε από κοινού.

ζωδια – Υδροχόος: Η αίσθηση ανασφάλειας που σας διακατέχει, ξεκινάει και τελειώνει στην ερωτική σας ζωή που δεν είναι σίγουρα αυτό που ονειρευτήκατε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αλλάξτε την διάθεση σας και μην κάνετε υπερβολές, μέσα στον δεσμό σας. Υπάρχουν τρόποι, για να έρθετε πιο κοντά χωρίς μεγάλες υποχωρήσεις.

ζωδια – Παρθένος: Μην οραματίζεστε μόνο. Περάστε και στην πράξη. Αυτό θα δώσει και μια νέα πνοή στην σχέση σας, που είδε δείχνει σημάδια κούρασης.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε μέσα σε πολλές προσφορές έρωτα και πολλά νέα πρόσωπα, που σίγουρα σας δελεάζουν. Προσοχή σε όλα και όλους λοιπόν.

ζωδια – Ιχθύς: Μην ζητάτε από τους τρίτους – φίλους, να σας βοηθήσουν ή να σας δώσουν συμβουλές για την σχέση σας. Εσείς πρέπει να βρείτε τις λύσεις.