ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 21/08 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.08 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαν της Κυριακής 09. Τα Λουλούδια (Ντάμα Μπαστούνι)
Εξομολόγηση αντρικής αγάπης, διάθεση για αλλαγές, προτάσεις γάμου.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αν τελικά δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας, αλλά και για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς της σχέσης, τότε καλύτερα αλλάξτε γραμμή πλεύσης.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχουν πολλές και καλές εναλλακτικές λύσεις για τη μοναξιά σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και εξόδους με τους φίλους σας. Μην απομονώνεστε.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε φως επάνω σας αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό θα σας φέρει πολύ κοντά σε δημιουργία νέας σχέσης και αγάπης… η ζωή σας χρωστάει πολλά.

ζωδια – Αιγόκερως: Χαίρεστε πολύ που τελικά καταφέρατε και ισορροπήσατε με τον σύντροφο σας, μια σειρά από αντιξοότητες που μόνο σας φρέναραν από τα όνειρα σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε κουραστεί και έχετε κοπιάσει για μια σχέση, που ακόμη και τώρα δεν σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας παραπάνω εκπτώσεις.

ζωδια – Λέων: Πολλά τα ζητήματα που έχουν μείνει αίολα από τις αρχές του μήνα στην αισθηματική σας ζωή. Δοκιμάστε να κάνετε την αρχή, και όλα θα πάνε καλά.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε γενναίοι και τολμηροί. Αυτό είναι κάτι που γοητεύει αυτούς που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Σας έρχονται ευχάριστες ανατροπές.

ζωδια – Υδροχόος: Δοκιμάστε για ένα διάστημα να μείνετε σιωπηλοί. Ίσως τελικά η απόλυτη σιωπή σας να εκκινήσει συναισθήματα και πρωτοβουλίες, από την άλλη πλευρά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μήπως έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να κάνετε τις δηλώσεις σας; Αν τελικά κάτι σας ενοχλεί – εμποδίζει, απλά πια προσπεράστε το.

ζωδια – Παρθένος: Αποχωρήστε από σχέσεις και συσχετισμούς κάθε είδους, που δεν σας ταιριάζουν. Όποιος επιθυμεί, ας κάνει τις κινήσεις του για να σας κατακτήσει.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε αυτή την εποχή αρκετά προβληματισμένοι, με όλα αυτά που βλέπετε μέσα στη σχέση σας. Αν κάτι δεν εξελίσσεται, τότε παρέμβετε και διορθώστε το.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλά τα άγχη που έχουν συσσωρευτεί μέσα στο κεφάλι σας, και αυτό σας κάνει υπερβολικά νευρικούς με όλους. Κατεβάστε τους τόνους. Όλα βελτιώνονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις