ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 21/11 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.11 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 27 .Το ερωτικό Γράμμα ( 7 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ειδήσεις από παλιό εραστή
2) Σκέψεις άντρα
3) Χρήμα από νομική υπόθεση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ο μόνος και σωστός τρόπος, για να φέρετε και πάλι τον άνθρωπο σας, κοντά, είναι να κάνετε και εσείς κάποιες λογικές υποχωρήσεις, που δεν σας θίγουν.

ζωδια – Καρκίνος: Η αρχή του τέλους είναι φανερή. Δεν θα μπορέσετε να μείνετε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη μέσα σε σχέσεις που σας προσβάλουν και σας υποτιμούν.

ζωδια – Ζυγός: Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι το τέλος του μήνα, σε εσάς που έχετε διπλές καταστάσεις ερωτικές. Κάποιος ψάχνει για περισσότερες ενοχοποιητικές λεπτομέρειες.

ζωδια – Αιγόκερως: Διαθέστε παραπάνω χρόνο στον καλό σας εαυτό, και μην μένετε σταματημένοι μόνο να παρακολουθείτε – ζηλεύετε την ζωή του συντρόφου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κοιτάξτε και λίγο την δική σας προβληματική συμπεριφορά, που πληγώνει κατά καιρούς τον άνθρωπο σας. Όλα μπορούν να διορθωθούν.

ζωδια – Λέων: Είσαστε πάντα σταθεροί στις προτάσεις και στις πράξεις σας. Αυτό το γεγονός θα κάνει και τον άνθρωπο σας, να έρθει πιο κοντά στην δέσμευση.

ζωδια – Σκορπιός: Ο σχεδιασμός σας για το επόμενο διάστημα, αλλά και για τις γιορτές θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τα θέλω του ανθρώπου σας. Μην τον ξεχνάτε.

ζωδια – Υδροχόος: Τα υπέρ και κατά της εποχής, σας βοηθούν να έλθετε πιο κοντά σε αυτά που ζητάτε. Πολλές και οι ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπο σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είναι μια καλή περίοδος, που θα δείτε νέο κόσμο να σας πλησιάζει και να σας φλερτάρει. Αν δεν είστε έτοιμοι, τότε κρατήστε τις σωστές αποστάσεις.

ζωδια – Παρθένος: Είστε υπερβολικά γενναιόδωροι με τον άνθρωπο σας. Μπορεί στο τώρα να μην εισπράττετε κάτι ανάλογο, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό.

ζωδια – Τοξότης: Τα αισθηματικά σας σχέδια, χρειάζονται μια μικρή αλλαγή. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε την άλλη πλευρά να σας ψάξει, από μόνη της.

ζωδια – Ιχθύς: Η οικονομική σας κατάσταση, άμεσα θα βελτιωθεί και θα σας φέρει κοντά στην ολοκλήρωση των ερωτικών σας επιθυμιών. Όλα όμως με μέτρο.