ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 22/11 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.11 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 04. Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάθεση για νέα σχέση
2) Συζητήσεις συζύγων
3) Νέες επαγγελματικές δράσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα δείχνουν ότι μπορούν να γίνουν μέσα από τις δικές σας προσπάθειες. Αυτό είναι και κάτι και θα το δεχτεί το ταίρι σας, και με μεγάλη χαρά.

ζωδια – Καρκίνος: Ξεκινήστε από σήμερα να κάνετε αλλαγές σε οτιδήποτε σας προβληματίζει. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, και όλα πια θα τρέξουν θετικότερα.

ζωδια – Ζυγός: Είναι μια ευνοϊκή περίοδος που τα αισθηματικά και τα ερωτικά σας ζητήματα θα λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάντε όμως και εσείς κάτι.

ζωδια – Αιγόκερως: Εσείς είστε αυτοί που κατά κύριο λόγο, υποστηρίζετε την σχέση σας και αυτό είναι πιθανόν να σας έχει κουράσει. Μπορεί να ζητήσετε περισσότερα.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεχτείτε να ακούσετε τι θα σας πει η άλλη πλευρά. Σίγουρα είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποια παράπονα, που όμως είναι ξεπεράσιμα.

ζωδια – Λέων: Είσαστε προικισμένοι με τετράγωνο μυαλό, και αυτό ίσως κάποιους να τους γοητεύει ακόμη περισσότερο. Ο καλύτερος ας σας κερδίσει.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε μέσα σε έναν μόνιμο πανικό. Αυτό το περνάτε συνεχώς στην ερωτική σας ζωή, και σίγουρα είστε οι μόνοι υπεύθυνοι.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε συνεχώς απασχολημένοι με την εργασία και την καθημερινότητα σας. Αυτό πιθανόν και να σας φέρει ανισορροπία, μέσα στην σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είναι σημαντικό για εσάς, να έρθετε σε πιο κοντινή επαφή με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το συζητήσετε άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Η υπομονή σας έχει εξαντληθεί. Επιθυμείτε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο σας, για την πορεία της σχέση σας.

ζωδια – Τοξότης: Μην παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά, όλα αυτά που σας λένε. Αναλύστε τα πάντα και κρατήστε μόνο αυτά που σας ενδιαφέρουν, τελικά.

ζωδια – Ιχθύς: Ο φόβος σας μην μείνετε συναισθηματικά μόνοι σας, σας κάνει και κρατάτε κοντά σας, στην ζωή σας, λάθος άτομα. Κάντε καλύτερες επιλογές, χάνετε τον χρόνο σας.