ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 24/10 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.10 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 36. Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Πορεία προς διαζύγιο
2) Ειδήσεις από το παρελθόν
3) Σχέδια για επιχειρήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Εσείς δεν ταιριάζετε εύκολα με συντροφικό ταίρι. Είστε αρκετά ψαγμένα άτομα και από την πρώτη ματιά, μπορείτε να καταλάβετε ποιος σας ταιριάζει.

ζωδια – Καρκίνος: Μην ταυτίζεστε με τις απόψεις των άλλων. Έχετε ισχυρή προσωπικότητα και λόγο και αυτό, είναι κάτι που πρέπει να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

ζωδια – Ζυγός: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, για χάσιμο ενέργειας και χρόνου. Αν ο άνθρωπος σας, δεν μπορεί να ακολουθήσει τους δικούς σας ρυθμούς, καλύτερα αλλάξτε δρόμο.

ζωδια – Αιγόκερως: Κάντε λίγη υπομονή. Όλα αλλάζουν και ήδη το αισθάνεστε. Ο άνθρωπος που μέχρι τώρα σας το έπαιζε, δύσκολος και απρόσιτος, θα σας πολιορκήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σκεφτείτε όλα αυτά που συντελούνται μέσα στη προσωπική σας σχέση. Σίγουρα δεν σας ευχαριστούν. Δεν θα αλλάξει κάτι αυτόματα και από μόνο του.

ζωδια – Λέων: Αν τελικά το εννοείτε το τέλος, προς τον σύντροφο σας, τότε μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες, για να σας πλησιάσει έστω και φιλικά.

ζωδια – Σκορπιός: Οι συγκυρίες είναι έτσι, που θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο, που υπάρχει στον φιλικό σας περιβάλλον και σας γνέφει ερωτικά.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν αποκλείεται να συναντήσετε τον άνθρωπο, των ονείρων σας, πάνω σε ένα ταξίδι – εκδρομή και μέχρι τα τέλη του μήνα. Το σύμπαν έχει πολλά ακόμη δώρα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην είτε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε κάνει κάποια λάθη σε ερωτικές επιλογές, όμως αυτό δεν μπορεί, να σας δεσμεύει για πάντα.

ζωδια – Παρθένος: Ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι, έχετε την τάση να παραμείνετε έτσι και μέχρι να βρεθεί κάποιος, που θα σας κάνει ένα ‘κλικ’ στην καρδιά σας.

ζωδια – Τοξότης: Μπορεί η σχέση σας, να έχει αρκετές αντιξοότητες αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι μέχρι να λήξει ο μήνας όλα θα έχουν διορθωθεί.

ζωδια – Ιχθύες: Δεν μπορείτε συνέχεια εσείς, να υποχωρείτε μέσα στην σχέση σας. Δεν χρειάζεται να το πείτε αυτό, απλά κάντε το πράξη. Θα γίνει αντιληπτό σίγουρα.