ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 24/12 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.12 Σάββατο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 17. Ο Πελαργός (Ντάμα κούπα)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις από το παρελθόν
2) Ευχάριστα νέα
3) Έκτακτα λεφτά

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ότι και να κάνετε αυτήν την περίοδο, θα είναι λάθος. Οι καταστάσεις πιέζουν για ανακωχή και αισθηματικό διάλογο, μέσα στα ζευγάρια.

ζωδια – Καρκίνος: Η παρόρμηση σας, είναι και αυτή που σας κάνει τόσο αγαπητούς στους τρίτους. Προσοχή μην κάνετε το ταίρι σας ….να ζηλεύει.

ζωδια – Ζυγός: Οι σχέσεις σας δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Κάντε και εσείς την προσπάθεια σας, μέχρι να φύγει το έτος, να βρείτε την ισορροπία σας με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα. Αυτό είναι κάτι που το έχετε κερδίσει εσείς. Πολλά τα ευχάριστα, που θα προκύψουν τις γιορτές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η αλαζονεία είναι κάτι που δεν το σηκώνετε. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να διαγραφτεί μέσα από την ερωτική σας σχέση. Κάντε τις σχετικές νύξεις.

ζωδια – Λέων: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, είναι ένα βήμα, πριν σας κάνει τις προτάσεις του για επανασύνδεση. Αυτό βέβαια είναι κάτι …που πρέπει να το σκεφτείτε πολλάκις.

ζωδια – Σκορπιός: Όλα είναι σε πλήρη εναρμόνιση, με τις επιθυμίες σας. Το μόνο που μένει είναι να ισιώσετε και λίγο παραπάνω τα οικονομικά σας, που έχετε χάσει το μέτρο.

ζωδια – Υδροχόος: Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε, για να ξαναφέρετε τον άνθρωπο σας κοντά, το μόνο που χρειάζεται είναι άμεσα και χωρίς πίεση… να ξεκινήσετε τις επικοινωνίες.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς και ο περίεργος σας χαρακτήρας, έχετε μπερδέψει τον σύντροφο σας, που το μόνο που τον νοιάζει είναι να είστε μαζί και καλά.

ζωδια – Παρθένος: Αν κοιτάξετε λίγο πίσω στο παρελθόν θα δείτε, ότι ακόμη δεν έχουν γίνει βήματα, προόδου, ούτε σε εσάς ούτε και μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Τοξότης: Είναι μια θαυμάσια εποχή, που σίγουρα μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές σας εκεί που θέλετε. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τα οικονομικά σας.

ζωδια – Ιχθύς: Το πράσινο φώς των επανασυνδέσεων έχει ανάψει για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει και ιδιαίτερα άτομα, από τον πρόσφατο παρελθόν σας.