ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 26/11 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.11 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτο 23. Τα Ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Πολλές και διαφορετικές ερμηνείες
2) Διάθεση για απομάκρυνση
3) Σκέψεις για χωρισμό

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Εσείς είστε αυτοί που συνήθως κάνετε την διαφορά. Έτσι και τώρα θα καταφέρετε να έλξετε το ταίρι σας, κοντά στις δικές σας αποφάσεις.

ζωδια – Καρκίνος: Ο έρωτας θα πρέπει να σας κάνει χαρούμενους και όχι να σας βάζει συνεχώς, μέσα σε ένα κλίμα αστάθειας και ανασφάλειας. Όπως τώρα.

ζωδια – Ζυγός: Εσείς θα κληθείτε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την σχέση σας. Κινηθείτε μόνο με την λογική.

ζωδια – Αιγόκερως: Αν δεν μπορείτε να περάσετε σε ένα επόμενο στάδιο, με τον άνθρωπο σας, τότε θα ήταν καλύτερα να μην δίνετε και τις σχετικές ελπίδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι μέρες είναι υπέρ σας και αυτό θα το διαπιστώσετε εμπράκτως και σε θέματα αισθημάτων – σχέσεων, αλλά και σε οικονομικές ευκαιρίες.

ζωδια – Λέων: Τις επόμενες ημέρες κάποιος γνωστός – φίλος, θα σας πλησιάσει και θα σας προτείνει κάτι, που πιθανόν και να έχουν πιάσει οι κεραίες σας.

ζωδια – Σκορπιός: Μην λέτε πολλά αυτήν την περίοδο. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και αντιθέσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Προσοχή στα λόγια που θα ανταλλάξετε, έστω και με την μορφή διαλόγου με τον άνθρωπο σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκνευρισμού.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν είστε εσείς για επιθέσεις λεκτικές, από τον σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα το ανεχτείτε και από κανέναν άλλον. Ωστόσο, κρατήστε το διπλωματικό του χαρακτήρα σας.

ζωδια – Παρθένος: Οι διαθέσεις είναι για να αλλάζουν. Αυτό σημαίνει και ότι αν κάτι δεν σας αρέσει μέσα στην σχέση σας, σαφώς και μπορείτε να το εκφράσετε.

ζωδια – Τοξότης: Αν δεν έχετε την διάθεση να συμβιβαστείτε μέσα στην σχέση σας, καλύτερα μην λέτε πολλά και μην τάζετε στην άλλη πλευρά. Είναι λάθος!

ζωδια – Ιχθύς: Σκεφτείτε, άμεσα τις απαντήσεις που πρέπει να αποδώσετε στον άνθρωπο σας. Ο χρόνος σας είναι λίγος, και θα πρέπει εσείς να πάρετε τις αποφάσεις σας.