ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 26/12 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.12 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 06. Τα Σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια μπερδεμένα
2) Τρίτο ερωτικό πρόσωπο
3) Απομάκρυνση συνεργατών

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Σκορπάτε τον χρόνο σας με άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Αυτό είναι κάτι που σας κλείνει τον δρόμο, προς ένα πιο δημιουργικό – αισθηματικό μέλλον.

ζωδια – Καρκίνος: Είστε ψυχροί και απόμακροι αυτό το χρονικό διάστημα, από τον δεσμό σας. Οι μέρες των γιορτών, είναι ιδανικές για να ξανα – σμίξετε… μόνιμα.

ζωδια – Ζυγός: Οι σκέψεις σας είναι στο παρελθόν. Αν τελικά εκεί θέλετε να ξαναπάτε, τότε κάντε άμεσα την τολμηρή σας κίνηση και προσπαθήστε μέσα από διάλογο.

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε μεγάλη συμπαντική εύνοια, για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Αν αυτό λέγετε επανασύνδεση, τότε προτείνετε και δράστε άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Εσείς που είσαστε μπλεγμένοι σε ένα σωρό, διαφορετικά λιμάνια, να προσέχετε γιατί οι αποκαλύψεις είναι στα προσεχώς.

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις σας δεν γίνονται πράξη. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να έχει κουράσει τον σύντροφο σας. Διορθώστε το λοιπόν.

ζωδια – Σκορπιός: Μαζέψτε λοιπόν την άσχημη διάθεση σας, και κάντε κάτι καλύτερο πρώτα για τον εαυτό σας. Τρίτα μάτια σας παρακολουθούν. Προσοχή σε όλα.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε μόνιμα μέσα σε μια αγωνία, για να δείτε αν τελικά το άτομο με το οποίο έχετε χωρίσει, το τελευταίο διάστημα, σας επιθυμεί ακόμη.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η διάθεση σας κάνει μεγάλες διακυμάνσεις, και αυτό είναι κάτι που πιθανόν ο άνθρωπος σας να μην το καταλαβαίνει. Μην το αφήνετε όμως να φανεί.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε βέβαιοι ότι όλα θα γίνουν με τον καιρό. Μαζί με αυτό καλύτερα πράξτε και εσείς προς την ίδια κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.

ζωδια – Τοξότης: Η καρδιά σας, έχει ματώσει στην κυριολεξία από τον χωρισμό που έχει προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Βρείτε τις αφορμές και ξαναπροσπαθήστε.

ζωδια – Ιχθύς: Η ενέργεια σας, είναι στα καλύτερα της. Αφιερώστε σήμερα και αύριο χρόνο και πολλά χαμόγελα, στους ανθρώπους που είναι κοντά σας.