ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 27/11 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.11 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 12. Η Κουκουβάγια ( 07 Κάρο )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις τρίτης γυναίκας
2) Επισκέψεις από το παρελθόν
3) Άντρας με προτάσεις έρωτα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δώστε παραπάνω προσοχή και έμφαση, σε αυτά που σας ζητά το ταίρι σας. Αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε, είναι και πολύ πιθανόν να βρεθείτε εκτός σχέσης.

ζωδια – Καρκίνος: Η γνώμη σας έχει μεγάλη βαρύτητα, στην ζωή του συντρόφου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να είστε ακριβεί,ς σε αυτά που λέτε.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε πολλά να ακούσετε, για ένα πρώην ταίρι σας. Λογικά θα χαρείτε. Η σύγκριση στο μυαλό σας, θα δικαιώσει την τότε απόφαση σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Σκεφτείτε πιο σοβαρά τις μελλοντικές προτάσεις, που σας κάνει ο άνθρωπος σας. Πιθανόν να επιθυμεί και μια πιο δεσμευτική σχέση πια, στο μεταξύ σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κυριαρχείτε στην καρδιά 2 ανθρώπων. Αυτό σίγουρα σας κάνει και αισθάνεστε όμορφα. Τα δύσκολα είναι κοντά. Θα πρέπει να αποφασίσετε, ποιος σας ταιριάζει.

ζωδια – Λέων: Ξεχάστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει, ότι και θα πρέπει να μην ασχολείστε με ληγμένες καταστάσεις και άτομα, που ανήκουν στο τότε.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε το γνωστό γινάτι που δεν κάνει πίσω ποτέ και σε κανέναν. Αυτό να είστε σίγουροι, ότι θα το κάμψει ένας μεγάλος – ενθουσιώδης έρωτας.

ζωδια – Υδροχόος: Ξεχάστε όλα αυτά τα περίεργα που σας προτείνουν, μόνο και μόνο για να σας τραβήξουν την προσοχή. Ενεργοποιήστε το ένστικτο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς καίτε καρδιές…και μυαλό. Ένας θαυμαστής σας, έχει την καλή πρόθεση μέσα στις προσεχείς ημέρες, να σας πλησιάσει με έρωτα και δράσεις.

ζωδια – Παρθένος: Μπορείτε να μείνετε αυτό το διάστημα και σιωπηλοί. Σίγουρα δύσκολο με τόσες προτάσεις γύρω σας. Δώστε παραπάνω προτεραιότητα στον εαυτό σας.

ζωδια – Τοξότης: Αισθάνεστε μια ακατανίκητη έλξη για έναν καινούργιο έρωτα στην ζωή σας. Αυτό θα είναι και το κίνητρο για να διορθώσετε χαρακτήρα και εξωτερική εμφάνιση.

ζωδια – Ιχθύς: Δέστε τα χέρια σας, κλείστε το στόμα σας, και μην λέτε τίποτα αυτές τις ημέρες. Πολύς κόσμος θα παρελάσει και θα σας τάξει πολλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις