ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 28/11 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.11 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 36. Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάθεση για επανασύνδεση
2) Επιθυμίες ολοκληρώνονται
3) Επιτυχίες σε εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι κινήσεις οι διερευνητικές που κάνετε, έχουν ήδη γίνει αντιληπτές από τον άνθρωπο σας. Προσοχή θα εκτεθείτε και θα χάσετε την αξιοπρέπεια σας.

ζωδια – Καρκίνος: Αν αισθανθείτε ότι πιέζεστε από την νέα σχέση που έχετε δημιουργήσει, το καλύτερο θα ήταν να το πείτε και να βρείτε από κοινού λύσεις.

ζωδια – Ζυγός: Ότι και να έχετε κανονίσει, θα ανατραπεί ευχάριστα. Ο άνθρωπος σας έχει προγραμματίσει πολλά για εσάς και τον νέο μήνα, αλλά και τις γιορτές.

ζωδια – Αιγόκερως: Είναι συγκεκριμένοι οι σκοποί σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, για τα διορθώσετε την σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε σκοντάψει σε λάθος άτομα. Αυτό είναι και κάτι που σας το έχουν πει και τα δικά σας άτομα. Έχει έρθει ώρα για τα ξεκαθαρίσματα σας.

ζωδια – Λέων: Είναι μια αρμονική εποχή που θα ευθυγραμμιστείτε με τις αληθινές σας ανάγκες. Ακόμη η σχέση σας, θα πρέπει να μπει σε καινούργια θεμέλια.

ζωδια – Σκορπιός: Μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη διάθεση αυτήν την εποχή, όμως κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας και τον άνθρωπο σας, που σας έχει χάσει από την καθημερινότητα του.

ζωδια – Υδροχόος: Μην μοιράζετε την πολύτιμη ενέργεια σας, σε άτομα που δεν είναι ταιριαστά με τον χαρακτήρα σας. Χάνετε τον χρόνο και τις ευκαιρίες σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εστιάστε πολύ περισσότερο στα οικονομικά σας και μην ασχολείστε συνέχεια με το άτυχο παρελθόν. Σύντομα θα έχετε καινούργιες ευκαιρίες.

ζωδια – Παρθένος: Σας έχουν βάλει την ετικέτα του καλού παιδιού. Αυτό δεν σημαίνει, όμως ότι αν κάτι σας ενοχλεί δεν θα πρέπει να το πείτε για να διορθωθεί.

ζωδια – Τοξότης: Έχετε μεγάλη σημασία πια, για τον άνθρωπο σας, να δει πρακτικές βελτιώσεις στον χαρακτήρα σας. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα εσείς.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλές οι ευθύνες που έχετε βάλει πάνω στους ώμους σας. Αυτό πρέπει να το ρυθμίσετε και σε χρόνο και σε ενέργεια, καθώς το ταίρι σας λέει ότι το παραμελείτε.