ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 28/12 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.12 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 30. Τα Κρίνα ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές εκμυστηρεύσεις
2) Νέος έρωτας
3) Χρήμα από εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είναι καιρός να σταματήσετε να παραμυθιάζεστε με τις παράλληλες σχέσεις. Το βλέπετε και εσείς ότι τα πράματα, δεν έχουν καλό τέλος.

ζωδια – Καρκίνος: Πολλές από τις μελαγχολικές σας σκέψεις, είναι γύρω από το παρελθόν και κάποια παλιά αγάπη που δεν εξελίχτηκε όπως εσείς θα επιθυμούσατε.

ζωδια – Ζυγός: Πάρτε μια βαθιά ανάσα και περιμένετε, να έρθει το νέο έτος, με όλα αυτά τα αισθηματικά δώρα που σας έχει. Οι επανασυνδέσεις είναι στο μενού.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα νεύρα σας είναι στα χειρότερα τους. Έχετε απομακρυνθεί πολύ από τους αρχικούς σας στόχους και σε αυτό οι μόνοι υπεύθυνοι, είσαστε εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μια μεταβατική περίοδος, που όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το δικός ας συμφέρον. Συζητήστε άμεσα με το ταίρι σας, αυτά που επιθυμείτε για το 2017.

ζωδια – Λέων: Αναπολείτε τις καλές ημέρες. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα είναι στο δικό σας το χέρι, για να το ξαναζήσετε. Πάντως το σύμπαν είναι σύμμαχος σας.

ζωδια – Σκορπιός: Είναι μια μέρα δύσκολη, που ίσως και να φέρει τα απόμακρα ζευγάρια πιο κοντά τις τελικές τους αποφάσεις για το νέο έτος. Τα οικονομικά είναι ενθαρρυντικά.

ζωδια – Υδροχόος: Μπορεί να έχετε βγει εκτός τροχιάς, αυτό το χρονικό διάστημα, όμως από τον καινούργιο μήνα, θα δείτε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς και τα φιλόδοξα σχέδια σας, είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα Μην τα ανακοινώσετε ακόμη, ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις.

ζωδια – Παρθένος: Εσείς και όλα αυτά που θέλετε να ξεπεράσετε, θα τα καταφέρετε με την υποστήριξη του αγαπημένου σας συντρόφου και του κύκλου του.

ζωδια – Τοξότης: Η δυναμική του χαρακτήρα σας, είναι και αυτή που θα σας φτιάξει την διάθεση. Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά είναι θέμα λίγου χρόνου να βρείτε το ταίρι σας.

ζωδια – Ιχθύς: Φροντίστε το ταίρι σας και μην χάνεστε μόνο μέσα σε επαγγελματικούς και κοινωνικούς κύκλους. Ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.