ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 29/12 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.12 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λάθη ερωτικά στην επιφάνεια
2) Τρίτα πρόσωπα
3) Νέες συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Το ταίρι σας είναι κοντά σας και σας υποστηρίζει στις επιλογές σας. Προσθέστε σε όλα αυτά και αρκετό χρήμα.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχει μια εσώτερη λύπη μέσα στην καρδιά σας, για όλα αυτά που έχουν χαθεί. Κάντε λίγη υπομονή και το πιο πιθανόν, η καλή σας η τύχη να σας στείλει κάτι καινούργιο.

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε από την άλλη πλευρά, να κάνει την επικοινωνιακή της κίνηση, τότε απλά σώστε εσείς για ακόμη μια φορά την κατάσταση.

ζωδια – Αιγόκερως: Ζητάτε απαντήσεις και δεν παίρνετε. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σας προβληματίσει, και ειδικά γύρω από τις δράσεις του ανθρώπου σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η ζωηρότητα του χαρακτήρα σας, είναι πια ένα μόνιμο πρόβλημα στην σχέση σας. Το ταίρι σας, μάλλον έχει πολλά παράπονα να σας πει.

ζωδια – Λέων: Οι μέρες είναι άκρως θετικές, για εσάς και τους σκοπούς σας. Αυτό είναι και κάτι που μπορείτε να το δείτε και πρακτικά μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν θέλετε αυτήν την εποχή να περάσετε σε μια πιο μόνιμη δέσμευση, καλό θα ήταν να το αναφέρετε στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Υδροχόος: Τίποτα δεν πάει χαμένο σε αυτήν την ζωή. Αυτά που έχετε χτίσει μέσα στην καρδιά, του πρώην συντρόφου σας, θα τα βρείτε μπροστά σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι ερωτικές εξομολογήσεις, δεν σας συγκινούν πια. Αν κάποιος σας θέλει πραγματικά, θα πρέπει να σας δείξει την αγάπη του με πράξεις και άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Είναι μια εποχή που όλα πρέπει να ολοκληρωθούν. Αυτό πιθανόν και να συμπεριλαμβάνει μια παλιά σας ερωτική εκκρεμότητα.

ζωδια – Τοξότης: Εσείς και το ασταμάτητο μυαλό σας, είναι αυτό που γοητεύει τα πλήθη. Μέσα σε αυτό θα προκύψει και μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ζωδια – Ιχθύς: Μην ανοίγετε και πάλι τις πόρτες στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να συμβεί, είναι να έρθετε και πάλι σε ασυμφωνία και ρήξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις