ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 30/10 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.10 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάθεση για επανασύνδεση
2) Αλλαγές μέσα σε σχέσεις
3) Προτάσεις συνεργασίας ή νέας εργασίας

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Διαλέξτε μόνο αυτόν και αυτό που σας αρέσει. Όλα τα άλλα απλά θεωρούνται βαρίδια. Έχετε και εσείς την κακιά συνήθεια να μην λέτε ποτέ όχι. Αλλάξτε το άμεσα λοιπόν.

ζωδια – Καρκίνος: Ένα αγαπημένο άτομο θα σας πλησιάσει με μια διαφορετική πρόταση που θα σας ξενίσει υπερβολικά. Κάτι υποβόσκει που θα σας αποκαλυφθεί.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε αυτήν την εποχή υπερβολικά καχύποπτοι. Πιθανόν όλα αυτά που έχετε περάσει στο πρόσφατο παρελθόν σας, να μην τα έχετε ξεπεράσει ακόμη.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι μέρες που έρχονται θα σας βάλουν σε μια ρουτίνα μέσα σε σχέσεις και εργασία. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας… που τον διασκεδάζει.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι μεγάλες σχέσεις μπορεί να είναι κάτι που σας αντιπροσωπεύει, αλλά πρέπει και εσείς από την πλευρά σας, να ανανεώνεστε.

ζωδια – Λέων: Μην κάνετε κάτι που μέσα στις επόμενες ημέρες θα στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Αν δεν είστε καλά στην σχέση σας, χωρίστε.

ζωδια – Σκορπιός: Οι παράλληλες καταστάσεις που συντηρείτε στην ερωτική σας πραγματικότητα, θα σας κάνουν να πιεστείτε και να πάρετε τελικές αποφάσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Εσείς το μόνο που απομένει είναι να δεχτείτε και τις επιθυμίες του αγαπημένου σας συντρόφου.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην μπείτε ανάμεσα σε ζευγάρια. Δεν είναι και ότι καλύτερο για τους άλλους, και σε βάθος χρόνου και για εσάς τους ίδιους.

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα πρόσωπα που υπάρχουν στα κοντινά σας περιβάλλοντα που σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν. Νέος έρωτας πλησιάζει.

ζωδια – Τοξότης: Θα κάνει την ξαφνική του εμφάνιση μια παλιά σας υπόθεση, και θα ταράξει τα γαλήνια νερά της καθημερινότητα σας. Προσοχή στα πάντα.

ζωδια – Ιχθύς: Δεχτείτε να ακούσετε τι έχει σαν παράπονο, να σας πει ο σύντροφος σας. Πιθανόν να τον αδικείτε. Ρυθμίστε τις πολύτιμες ισορροπίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις