ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 31/10 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 31.10 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια – ψέματα από Άντρα
2) Σχέσεις με προβλήματα
3) Τυχερά λεφτά

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είστε η πέτρα του σκανδάλου και το ξέρετε. Πολλά τα προβλήματα που σας έχουν δημιουργήσει οι παράλληλες σχέσεις. Ξεκαθαρίστε τι εσείς τελικά θέλετε.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε μια απίστευτη δυναμική. Αυτό σίγουρα θα φέρει τον άνθρωπο σας, πιο κοντά στα δικά σας θέλω. Προτάσεις γάμου, για τους μακροχρόνια δεσμευμένους.

ζωδια – Ζυγός: Είναι πολύ συγκεκριμένες οι προτάσεις, που κάνετε μέσα στην σχέση σας και χωρίς να θίγουν την άλλη πλευρά. Αναμείνατε για θετικές ανταποκρίσεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Σε καθημερινή βάση, ίσως και να είναι περιττό να υπενθυμίζετε στον άνθρωπο σας, τα λάθη που έχουν γίνει στο μεταξύ σας, στο παρελθόν.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Τα αποθέματα ενέργειας σας είναι στα κατώτατα επίπεδα. Αυτό πιθανόν και να συσχετίζεται με την έλλειψη αγάπης, από την πλευρά του συντρόφου σας.

ζωδια – Λέων: Αν τελικά και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι η παρούσα αισθηματική σας σχέση, είναι αδιέξοδη, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για αποφάσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Το επικοινωνιακό στοιχείο του χαρακτήρα σας, χρειάζεται βελτίωση. Καλό το φλέρτ αλλά σίγουρα πρέπει να μιλήσετε κιόλας. Τύχη σε χρήμα.

ζωδια – Υδροχόος: Είναι μια εποχή και μέχρι τα μέσα του νέου μήνα, όπου εσείς ίσως και να πιεστείτε για να πάρετε αποφάσεις χωρισμού, για μια σχέση η οποία δεν εξελίσσεται.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι σκέψεις και οι ευχές σας, είναι λογικότατες και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνουν πραγματικότητα, μέσα από έναν νέο άνθρωπο που έρχεται στην ζωή σας.

ζωδια – Παρθένος: Οι κινήσεις σας μαρτυρούν ότι δεν είστε και πολύ ευτυχισμένοι μέσα στην σχέση σας. Μήπως κάτι πρέπει να διορθώσετε.

ζωδια – Τοξότης: Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη. Αυτό το περνάτε και στους οικείους σας κύκλους. Είσαστε τυχεροί που έχετε κατακτήσει την εύνοια τόσων ανθρώπων.

ζωδια – Ιχθύς: Το άμεσο μέλλον σας επιφυλάσσει πολλά και ευτυχή γεγονότα. Από τις 05/11 και μετά να περιμένετε και έναν έρωτα να σας επιστρέψει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις