ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 6/11 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.11 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Πολλές οι αισθηματικές ευκαιρίες
2) Αλλαγές θετικές παντού
3) Εύκολο χρήμα – τυχερά

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αυτό που έχετε στο μυαλό σας, δύσκολα θα συμβεί αν δεν προσπαθήσετε παραπάνω. Οι λεπτές υποθέσεις συναισθημάτων χρειάζονται πάντα χρόνο.

ζωδια – Καρκίνος: Κάποιον – ους έχετε αδικήσει. Πιθανόν το ταίρι σας. Ασχολείστε με όλα και όλους, και σίγουρα κάπου έχετε ξεχαστεί. Διορθώστε το λοιπόν άμεσα.

ζωδια – Ζυγός: Αγοράζετε χρόνο για να μπορέσετε να δώσετε, τις απαντήσεις σας στον άνθρωπο που θέλει επιτέλους, να συζητήσει σοβαρά μαζί σας. Ενεργοποιηθείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Είστε σε μια κατάσταση που όλα χρειάζονται πια την προσοχή και την φροντίδα σας. Μπορείτε φυσικά να τα καταφέρετε όλα εύκολα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι θέσεις σας, δεν δείχνουν ότι συμφωνούν με αυτές του συντρόφου σας, ίσως και για πολλοστή φορά. Μήπως τελικά είστε με τον ακατάλληλο άνθρωπο?!

ζωδια – Λέων: Μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, όλα αυτά που μέσα στην σχέση σας, σας ανησυχούν και σας προκαλούν ανασφάλεια και αμηχανία.

ζωδια – Σκορπιός: Η οικονομική ευημερία, που έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα θα σας δώσει και την άνεση, για να ολοκληρώσετε τα ερωτικά σας πλάνα.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, για να τα βρείτε ακόμη με τον πρώην σας σύντροφο. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις να ωριμάσουν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν είναι για επαίνους, το τα χωρίζετε και να τα ξαναβρίσκετε. Ίσως έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά, για αυτά που θέλετε.

ζωδια – Παρθένος: Οι προοπτικές σας είναι οι καλύτερες. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας, που θέλει να έρθει πιο κοντά σας αισθηματικά… και πρακτικά.

ζωδια – Τοξότης: Οι νέες καταστάσεις που βιώνετε είναι πρωτόγνωρες. Δεν είστε εσείς για να ζείτε κάθε λίγο έκτακτα – άσχημα γεγονότα. Επιλέξτε τι ζητάτε τελικά.

ζωδια – Ιχθύς: Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν, να έρθει πιο κοντά από όσο πρέπει στην αισθηματική σας σχέση.