ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 7/07 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 07.07 Πέμπτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 27 . Το Γράμμα (7 Μπαστούνι)
Νεότερα από μακριά, επανένωση με δυσκολίες, είσοδος νέου έρωτα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Προγραμματίστε τις μέρες σας για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού. Υπάρχουν πολλά θέματα που θα εμφανιστούν σφήνα και θα σας καθυστερήσουν.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το τώρα. Οι μέρες δε θα συνεχιστούν με υπονοούμενα και αισθηματικές εκκρεμότητες.

ζωδια – Ζυγός: Μπορείτε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας. Δεν χρειάζεται συνεχώς να υπάρχει κάποιος στην ζωή σας και να σας ταλαιπωρεί.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι συναισθηματικές σας επιτυχίες είναι ασταμάτητες. Αυτό έχει την βαρύτητα του, και για τους ελεύθερους και για τους δεσμευμένους – παντρεμένους.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε σε μια φάση να επαναδιαπραγματευθείτε όλα αυτά που έχουν χαθεί σαν υποσχέσεις και αισθήματα, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό – γάμο.

ζωδια – Λέων: Οι ρίζες του προβλήματος είναι αρκετά βαθιές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λύνεται. Εν τέλη συζητήστε με τον άνθρωπο σας και δείτε τις μπορείτε να βελτιώσετε.

ζωδια – Σκορπιός: Το μυαλό σας είναι πραγματικά κολλημένο – σταματημένο σε παλιές αισθηματικές υποθέσεις, που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε την ζωή σας σε κάτι νέο.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα θέματα που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσετε. Αν αυτό σημαίνει και σοβαρές συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας για το μέλλον της σχέσης σας…κάντε το. Αφήστε και τα τρίτα μάτια και αυτιά εκτός.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Παντού υπάρχει μια κοινώς αποδεκτή λύση. Απομακρυνθείτε από εγωισμούς και υπερβολές και θα δείτε ότι και ο άνθρωπος σας, θα δείξει υποχωρητικές τάσεις.

ζωδια – Παρθένος: Οι λόγοι σας έχουν γίνει αυστηροί και πολύ κριτικοί. Αυτό δεν εξυπηρετεί πια κανέναν σκοπό. Δείτε τι πραγματικά θέλετε και αποφασίστε για τις δράσεις σας.

ζωδια – Τοξότης: Στέκεστε απέναντι στο ταίρι σας. Αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Αυτό που χρειάζεται είναι συζήτηση.

ζωδια – Ιχθύς: Κάνετε κύκλους γύρω από το ίδιο θέμα. Αν τελικά δεν μπορείτε στο τώρα να βρείτε μια κοινή συνισταμένη με τον σύντροφο σας, τότε κάντε τις χαλαρωτικές σας διακοπές και επανέρχεστε από Φθινόπωρο.