ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 8/07 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.07 Παρασκευή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 03. Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)
Εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις, ξαφνικό χρήμα, αλλαγές σε οικογένειες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αισθάνεστε πολιορκημένοι από καταστάσεις και άτομα, που δεν είναι κοντά στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Αυτό κάντε κάτι άμεσα να το αλλάξετε.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οι συναισθηματικές σας προσπάθειες έχουν τελικά την αναμενόμενη ανταπόκριση. Δεν χρειάζεται να κάνετε πια κάτι παραπάνω, είστε αντιληπτοί.

ζωδια – Ζυγός: Είστε σε μια διαδικασία που πρέπει να τακτοποιήσετε πολλά ερωτικά και αισθηματικά θέματα, που πια δεν μπορούν να είναι σε αναμονή.

ζωδια – Αιγόκερως: Πάντα είσαστε ελαστικοί στις διαπραγματεύσεις σας. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει και σχετικά σύντομα στα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα σας πετάξουν το γάντι. Μην το πιάσετε. Οι μέρες είναι γεμάτες από παρεξηγήσεις, λάθη και εντάσεις. Από την νέα εβδομάδα, όλα καλυτερεύουν.

ζωδια – Λέων: Οι μπαταρίες σας είναι σε χαμηλό επίπεδο. Ασχοληθείτε αυτήν την περίοδο πιο ενεργά με την προσωπικότητα σας και αφήστε τους άλλους.

ζωδια – Σκορπιός: Τα περιθώρια συνεννόησης που δίνετε είναι πολύ τεντωμένα και κάπου θα χαθεί το νόήμα. Γίνετε πιο συγκεντρωμένοι και θα δείτε τα πιο πρακτικά αποτελέσματα

ζωδια – Υδροχόος: Το τοπίο όσο περνάει ο καιρός, μέσα στην αισθηματική σας ζωή γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Αυτό θα το δείτε και μετά τις διακοπές σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι μέρες κυλούν προς όφελος σας. Έχετε καταφέρει και έχετε ευθυγραμμίσει σκέψεις αλλά και πράξεις. Το μόνο που μένει είναι η αισθηματική δικαίωση.

ζωδια – Παρθένος: Όλα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας πια. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος σας, είναι πια σε μια φάση που θα αρχίσει να σας αποδίδει αυτό που αξίζετε.

ζωδια – Τοξότης: Έχετε μπει πια στο νόημα. Μην πιέζετε τους άλλους να σας δώσουν αυτό που ζητάτε. Αφήστε να κάνουν – προσφέρουν, αυτό που θέλουν οικειοθελώς.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα γύρω σας εξελίσσονται με τον τρόπο που είχατε ονειρευτεί. Σε όλο αυτό συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή, που είναι ίσως και στην καλύτερη της φάση.